Les 4 millors infusions per desfer-te dels quilos de més

 

 

Encara que la pèrdua de pes s'aconsegueix gradualment, poden fer servir algunes ajudes que fomenten l'acceleració del metabolisme i s'aconsegueixen millors resultats. A continuació repassem una sèrie d'infusions naturals amb gustos diferents, pel que alguna pot encaixar amb els teus gustos, i que contribueix a millorar la pèrdua de calories i reduir pes i volum.

 

 

  

  

1. Te negre

 

  

Conté poderosos antioxidants i nutrients essencials que resulten beneficiosos per als pacients amb sobrepès. En aquest sentit s'ha de tenir en compte que els seus actius naturals milloren la circulació de la sang i augmenten l'activitat metabòlica, un fet clau per reduir de pes. S'ha de beure-la en dejú, un mínim de tres vegades a la setmana.

  

 

 

 

 

  

2. Te vermell

 

  

  

Aquesta infusió concentra una alta quantitat de polifenols i flavonoides i la seva acció antioxidant ajuda a reduir la formació de cèl·lules de greix. A més, els seus components milloren els processos metabòlics, ja que posen en marxa la despesa energètica i optimitzen la crema de calories. Per ser efectiu cal consumir-la dues vegades al dia i un mínim de 3 cops a la setmana.

 

 

 

 

 

  

  

3. Infusió de fonoll

 

  

  

Les propietats antiinflamatòries i digestives del fonoll són extensibles per a reduir la pèrdua de pes, en fomentar el procés d'eliminació de toxines i rebaixar la inflamació de la zona abdominal. Pren-la un cop al dia, cada dia.

 

 

 

  

  

4. Canyella en infusió

 

  

  

Aquesta espècia aromàtica fomenta els processos metabòlics i la transformació dels sucres en energia. Tot plegat fa que faci incrementar la pèrdua de greix. Pren-la dues vegades al dia, cada dia.

 
Comentaris

envia el comentari