La maca andina, la planta que obra miracles en el metabolisme

 

 

 

La maca andina és una planta que creix al Perú per sobre dels 3.500 metres d'altura, als Andes. Les múltiples propietats d'aquesta planta l'hi ha conferit fama mundialment. La maca, que es consumeix normalment amb càpsules amb la pols de l'arrel, destaca per ser una planta energitzant. A més, està dotada com un poderós regulador endocrí, pel que està especialment recomanada per a aquelles dones amb trastorns hormonals i per a esportistes que volen millorar el seu rendiment.

 

 

 

 

  

La maca aporta proteïnes, aminoàcids essencials, carbohidrats, fibres, vitamines B1, B2, B6, entre d'altres i ferro, calci, fòsfor, potassi, sodi, zinc. Tot això fa que sigui capaç d'aportar múltiples beneficis al cos:

  

  

  

  

  

1. Contribueix a la recuperació de la despesa energètica i redueix el cansament.

  

  

2. Millora alguns casos d'infertilitat en homes i dones.

  

  

3. Alleuja problemes dels cicles menstruals de la dona.

  

  

4. Augmenta la vitalitat.

  

  

5. Enforteix el cabell.

  

  

6. Enforteix el creixement ossi.

  

  

7. Augmenta la libido en homes i dones.

  

  

8. Alleuja dolors ossis i musculars com poden ser el reuma, l'artritis o l'artrosi.

  

  

9. A causa de les seves grans propietats antioxidants retarda l'envelliment, efectes que podem notar especialment en el cutis.

  

  

10. Augmenta la circulació cerebral, de manera que millora la memòria i la concentració.

  

  

11. Alleuja la fatiga crònica i la fibromiàlgia, ja que augmenta l'adrenalina natural.

  

  

12. És un regulador hormonal a tots els nivells.

  

  

13. És un poderós suplement antiestrès.

 

 

 

 

 




Comentaris
Núria
I això qui ho diu? hi ha estudis que ho avalen? Potser no és el cas, però estic una mica farta de remeis miraculosos que es posen de moda avui i desapareixen demà. Encara recordo les baies de goji, un gran negoci, fins que s'han passat de moda....

envia el comentari