La crisi fa créixer un 56% les persones que dormen al carrer a Barcelona

La Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar recompta 1.026 persones passant la nit al ras; el 2008 eren 658
Una parella de voluntaris del recompte de persones sense llar a Mataró pren nota sobre la situació d'un home que dorm habitualment en un caixer. | ACN

 

El recompte de persones que dormen al carrer de la Xarxa d’Atenció a les Persones sense Llar ha detectat 1.026 passant la nit al ras, i per tant, s’ha detectat un lleuger increment respecte l’any passat que van ser 941. El creixement però, els anys de la crisi ha estat del 56%, ja que el 2008, el mateix recompte en va visualitzar 628.

 

A les persones que dormen al carrer s’hi sumen 1.954 persones allotjades en equipaments i 415 persones en assentaments irregulars. Laia Ortiz, tinenta d’alcaldia de Drets Socials, ha reclamat una estratègia de país per trobar ‘’un topall’’ per a què la ciutat, que té el preu de lloguer més elevat i també més sensellarisme, ‘’no exclogui les persones’’ .
Comentaris
Mariano
¿No dices que estamos saliendo de la crisis? ¿O solo es en Madrid y en el IBEX35?
0
Pregunto
Y cuanta responsabilidad tienen los gobiernos que dejan entrar mas immigracion sin contrato de trabajo sabiendo que a quien benefician es al empresariado para que disponga de mano de obra barata?
1
Ciutadanafarta
La majoria son gent de fora, fins i tit extracomunitaris, wue hi fan aqui estrangers sense feina ni casa , ni res ? aixo nomes passa aqui l a cualsevol pais , els estrangers sense feina ni domicili no es poden estar al pais,tota aquesta gent de fora els hauriem de retornar als seus paisos, els hi fariem un favor,no estaran pitjor que aqui al carrer, al menys es casa seva i la seva gent,fem un pensamenti els hi paguem el bitllet, tampoc son tants
1

envia el comentari