I Google li va salvar (literalment) la vida

Una noia de 24 anys de l'Índia estava decidida a suicidar-se, però després de buscar mètodes per fer-ho a Google va canviar d'idea gràcies al primer resultat que li oferí el cercador
El seu promès l'havia deixat, i ella estava decidida a suicidar-se llançant-se al riu Yamuna. No volia, però, acabar amb la seva vida amb un mètode dolorós i fou llavors quan decidí buscar fórmules alternatives. I com a jove de 24 anys nascuda a l'era d'internet, decidí cercar a Google com fer-ho. Fou llavors quan la truita, afortunadament, es girà. 

Quan escrigué a Google les paraules de la seva cerca, "How to commit suicide", el primer resultat que li oferí el cercador fou la seva salvació. 

 

Google, el buscador que ho sap tot, el Gran Germà dels nostres dies, la volia ajudar, i li oferia un telèfon per a l'esperança. 


Segons consta als informes policials d'aquell dia, el passat 3 de gener, "es va rebre una trucada d'una noia, molt nerviosa i que deia que es volia suicidar. Va explicar que havia buscat mètodes per fer-ho a Google, i que li havia aparegut aquell número de telèfon". Llavors la feina dels professionals especialistes en aquests casos es posà en marxa, i finalment aconseguiren que la noia canviés d'opinió i desistís de posar punt i final a la seva vida. 

De fet, si busquem a Google en qualsevol idioma mètodes de suïcidi, el primer resultat que apareix sempre al buscador és un telèfon, diferent a cadascun dels països que disposen d'aquest servei, on les persones poden acudir per explicar els seus problemes i rebre algun tipus d'ajut. Aquest és el resultat si fem la cerca en el nostre idioma. 

 

El cas de la noia de la Índia ha tingut un final feliç. En aquest cas, es pot dir que Google li va salvar la vida.  
Comentaris
Anna Lluïsa
No va ser google. La va salvar l'equip del telèfon de l'esperança!
0
Pere
No ha funcionat
0

envia el comentari