Hisenda subhasta per 443.287 euros els dos Ferrari donats pel rei emèrit a l'Estat

Un l'ha comprat una empresa de venda d'automòbils i l'altre un particular
El rei emèrit espanyol, Joan Carles I | Europa Press

 

La delegació d'Economia i Hisenda de Madrid ha subhastat aquest dijous per un import de 443.287 euros els dos automòbils de la marca Ferrari que el rei emèrit, Juan Carlos I, va donar a l'Estat. La mesa de la subhasta ha adjudicat provisionalment un dels vehicles a una empresa de venda d'automòbils per 201.555 euros i l'altre a un particular per 242.287 euros. Els dos vehicles van ser donats pel primer ministre dels Emirats Àrabs Units a l'aleshores Rei d'Espanya el 2011. El preu de sortida d'ambdós automòbils era de 375.000 euros. L'any 2015 ja s'havien intentat subhastar sense èxit per prop de 700.000 euros, preu pròxim al valor de compra dels dos vehicles de luxe.
Comentaris
Es fa vell
Caram, uns cotxes així, amb el bé que van per lligar ...
Ana
Els haurien de regalar.
VISCA LA TERRA!
El que haurien de sortejar és la monarquia. Així sabriem quin preu estan disposats a pagar els nostàlgics.
josep
ja pots ser vell i decrèpit que et vindran amb les calces a la ma
Quin fàsfiiiiccccccc
Si us plau, no poseu aquestes fotos de bon matí. Gairebé vomito.
Això
Aquestes coses son pornografia moral.
xup
perdoneu, els Ferrari no son del aquest energument son patrimoni de l,estat, que esta intentant fer la farina plana, estem mentenin a aquest pallasso mes enlla de la nostra voluntat per mi ja podria fotra el camp com el seu avi "el cametes" pero que torni tots els cales robats
Pau
Com diu en Xup, Joan Carles no dóna res... El rei -o ex rei- no té propietats (que ja m'agradaria a mi no tenir propietats de la manera que ells no les tenen, és clar) perquè tot el que fa servir consta com a patrimoni nacional.
Marta de Sabadell
Com si no els haguéssim pagat els contribuents! Quins collonassos que té !!!
putero II "el campechano"
putero I era el seu avi "el cametes" .....aquests borbons son tots uns puteros, bagasses, lladres, etc....en definitiva una família de degenerats en tots els sentits....això de viure del "cuento" al segle XXI, s'hauria de haver acabat.

envia el comentari