Fes brillar els teus cabells després de l'estiu amb aquestes 5 trucs senzills

 

La temporada estival és una gran enemiga del cabell. Amb les altes temperatures, l'aigua que està dins del cabell s'evapora i la fibra capil·lar pateix sequedat, trencament i falta d'elasticitat. A això cal sumar-li el dany dels raigs solars, la salina de la mar i el clor de la piscina. En resum, en tres mesos passem d'una cabellera brillant a una amb aspecte apagat al setembre. Per combatre la deshidratació típica de l'estiu es recomana.

 

1. Deixar al calaix les eines de calor (assecadors i planxes) i modelar el cabell amb productes de styling que aconsegueixin una aparença natural però impecable. Sobretot per a cabells eixuts, és molt recomanable el gel d'àloe vera pur, que regula els nivells de greix, humiteja les fibres i evita la caiguda capil·lar.

 

2. Les cinc claus de l'èxit: protecció solar, hidratació, brillantor, desintoxicació i una dieta saludable i rica en oli d'oliva verge extra, fruita, verdures, hortalisses, fruits secs i llavors. 

 

3. Empreu productes d'hidratació extra, com màscares o esprais, però també condicionadors i xampús que tinguin queratina i pantenol.  Aposteu pels reparadors, per evitar l'obertura de les puntes.

 

4. Prioritzeu els olis naturals i descarteu els productes amb silicona.

 

5. Esbandiu els cabells després de la piscina o la platja i condicioneu-los per rebre els tractaments hidratants i nutritius.
Comentaris

envia el comentari