Els 8 aliments que t'ajudaran a cremar greix

 

 

1. Te verd

 

  

Aquest te és un dels crema greix més populars. Igual que el negre, el verd ajuda a controlar el pes en accelerar el metabolisme. A més rebaixa la capacitat d'absorbir el greix dels aliments. Un te verd crema entre un 35 i 43% més de greix que altres begudes similars.

 

 

  

  

2. Lactis

 

  

El calci fa que alguns làctics inhibeixen la producció de cortisol, l'hormona que acumula el greix a l'abdomen. La llet descremada descompon ràpidament el greix, beure aquesta llet ajuda a baixar un 70% més de pes que les persones que no consumeixen cap tipus de lacti.

 

 

 

  

3. Cítrics

 

  

Un producte amb un alt contingut de vitamina C que a més d'accelerar el metabolisme, fa cremar més greixos i són recomanats per qui pateix anèmia, refredats i controla el colesterol de la sang.

 

 

 

  

4. Xilis 

 

  

La capsaïcina, un compost que es troba en aquest aliment, rebaixa la quantitat de greix que s'acumula. També els alts nivells de vitamina C dels xilis acceleren el metabolisme i es cremen greixos més ràpidament.

 

 

 

  

5. Lecitina

  

 

Aquest lípid afecta el metabolisme dels greixos i provoca que es cremin més ràpid. La Lecitina, present al tofu i la soja, serveix per a la memòria, l'estat anímic i la regulació de la gana. 

 

 

  

6. Cafè

 

  

Facilita l'eliminació de greixos accelerant el metabolisme i cremant calories. S'ha d'anar amb compte, amb el seu consum, ja que augmenta la pressió arterial.

 

 

 

  

7. Ou

 

  

Menjar dos ous durant l'esmorzar bloqueja l'absorció de greix i dóna sensació de sacietat.

 

 

 

8. Carn vermella

 

  

La carn vermella estimula la crema de greixos per les proteïnes que obliguen a l'organisme a utilitzar les reserves de greix per produir energia. La L-carnitina present en aquest tipus de carn accelera el metabolisme i activa la circulació sanguínia.

 
Comentaris

envia el comentari