Eloi i Mada, la parella que conviu amb un lleó a casa: "En Simba és la nineta dels nostres ulls"

La família té cura del felí en una finca de 10 hectàrees de la Garrotxa que volen convertir en un santuari per animals
La Mada, l'Eloi i el lleó Simba passejant per la finca que tenen a Sant Jaume de Llierca | ACN

 

Una família de Sant Jaume de Llierca (Garrotxa) conviu amb un lleó, en Simba. Ell és un dels 30 animals que tenen a la seva finca situada als afores d'aquest municipi. El terreny té unes 10 hectàrees i 3 d'aquestes volen que les ocupi el felí. En Simba era un cadell que estava predestinat al món del circ. L'Eloi i la Mada el van adoptar com "la nineta" dels seus ulls, per fer realitat el seu projecte. Després de voltar pel món, la parella va decidir crear un santuari per a animals a la Garrotxa. A banda del lleó, hi tenen un toro, cavalls o dos mono pinzells. L'Eloi i la Mada, que viuen amb els seus fills, no descarten tenir un altre lleó com en Simba més endavant. Ells ressalten però que és una iniciativa privada i que el problema és sobretot econòmic.

 

El lleó Simba dinant al sofà de la casa de Sant Jaume de Llierca de la seva família | ACN

 
Comentaris
Tataret
Quins frikis...
2
toracollons
sembla una lleona: no té cabellera...
3
fu man txu
Que guai!!!!!!! Pero aquest animal per a molt domesticat que sigui te instints. Un dia potser que la Mada i l´Eloi canviin de nom i passen a dir-se MENU DEL DIA. Si hi ha gossos que son de races perilloses imagineu-vos un lleo. Qui juga amb foc, es pot cremar.
2
fi de fiu
amb la de problemes que hi ha al món.
4
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
"AMB ELS PROBLEMES QUE JA EL MÓN "Fer un BON HOGAR Per uns animals ES FER UN MÓN algu millor ,es fer algu util al Planeta TERRA Que rescatin Animals en PERILL DE MORT Siguin els UN SALVA VIDES Per altres animals QUE LA GENT Els ajudin EN LLOC DE MANDAR DINERS A OMNIUM CULTURAL Per fer unaltra 9-N ,Millor mandesin Els diners aqui per que salvin més animals es molt millor .ELS AJUDAN A FER UN MÓN MILLOR MAS HUMANO PER ELS ANIMALS .BEN FET .LA POR FA DEVIL A LA GENT No pas a els
68
Pepo
Però perquè us foteu amb ells? Aquest és un esport que no té guanyadors. No us n´adoneu?
2
Ramon
Un lleó et pot arrencar el cap d'una manotada. Els que heu tingut un gat, haureu comprovat la força que tenen els mixinets. Doncs bé, aquest és un gat gegant, enorme. I aquests animals tenen instints, poden reaccionar malament davant el que consideren una amenaça. Els desitjo bona sort, però crec que tard o d'hora tindran un ensurt.
0
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu
UN CAÇADOR Es contrari aquesta Familia UN CAÇADOR DISFRUTARIA MATANDO EL LEON i tots els animals que tenen CON EL REI JUAN CARLOS O LA REINA LITIZIA Tamba li agrada la caça li agrada mata animals con su SuegroEL HOMBRE A HECHO UN IMFIERNO DEL PLANETA TIERRA PARA LOS ANIMALES Va dir algu Que algu els faiji un bonito hogar es maravilloso i macu AIXO ES UN PETIT GRAN CANVI Per fer un MÓN MILLOR.. Ojala hubieran més persones con els fan molta falta
4
Ferran M.
Un santuari? Els santuaris o bé acullen els animals a l'espera de poder ser tornats al seu medi com a primera opció. La segona es trobar un zoo que els accepti. I la tercera quedar-se amb l'animal quan està tan domesticat que ni tan sols s'en sortiria al zoo. Amb un lleo al sofà de casa hiperdomesticat, això sembla més un zoo particular, on primen més els seus desitjos que un interès licit pel benestar de la fauna. Un "Currupipi 2.0".
0
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu
RAMON ,GOSSOS de RAZA PERILLOSA Tambe han matado persones i criatures per culpa de Propietaris INRESPONSABLES Que no sabien lo que tenien a las seves mans UN OS UN LOBOConsevol animal que tenin a les nostres terres poden fer mal .UNA VACA Va atacar uns turistes per que se acostaben a la seva cria EL PERILL Esta a tot arreu nomes que moltes vegades no lo queremos ver UN GOS DE RAZA PERILLOSA ES UN PERILL SI EL PELIGROSO ES EL AMO UN Animal es bo si la persona el cuida es bona persona
1
Jugan amb foc....
A qui dels dos, es menjarà primer?..tot es qüestio de temps....recordo a un atrevit granger que tenia un jove hipopòtam a Australia,...fins que un bon dia, se el va menjar,....en fi, com a minim que no tinguin fills.....
2
Elisa
Es admirable, em fan enveja sana! I als que no ho entenen, sapigueu que fa mes por una persona que un animal, les persones maten per plaer, els animals per menjar o protegir-se
0
Bacoretta
Als santuaris no son els llocs on va la gent pietosa a resar?. A qualsevol cosa ja li diuen santuari. Diuen que els problemes son econòmics i pregunto: esteu demanant almoina?.
1
Per a Elisa
"els animals per menjar o protegir-se ", el dia que malauradament aquest noble animal es mengi el seus cuidadors, ja m'ho diràs, és un animal salvatge, és el rei dels animals salvatges, qualsevol dia tindran un disgust irreparable, espero que aleshores siguis tenint enveja de poder continuar viva.
1
MFX
Deixeu-vos de romanços i excuses de sensibilitat amb els animals . Això és tenir un lleó putejat a casa. Que no es descuidin mai de donar-li menjar.
1
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
MIREU a Catalunya i a España , moltes DONES I CRIATURES , Moren CADA ANY No mortes per culpa de un animal Salvaje SI NO PER CULPA DE SUS MARIDOS Y PADRES Aixo es molt més CRUEL QUE NO QUE TE POGUI MENJAR UN LLEO . PADRES QUE MATAN A SUS HIJOS Para hacer daño a sus mujeres estos son peores que los LEONES ..Res algu u tenia que dir EL SER HUMANO ES MOLT PITJOR Que consevol animal salvaje es mucho mas asesino y cruel ..
1

envia el comentari