Dos desapareguts en un xoc entre un vaixell mercant i un pesquer a Barcelona

Els fets han tingut lloc poc després d’un quart de quatre de la tarda a la zona d’una de les boies de recalada
Port de Barcelona | ACN

 

 

Dues persones desaparegudes i dues més ferides lleus, les quatre tripulants d’un pesquer, és el balanç provisional del xoc en el qual s’ha vist involucrada aquesta nau i un vaixell mercant –un abordatge, segons el llenguatge que ha fet servir Salvament Marítim- que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a 1,5 milles nàutiques de la bocana sud del Port de Barcelona. Fonts de Salvament Marítim han indicat també que els fets han tingut lloc cap a les 15.21 h, quan per causes que es desconeixen el mercant, de grans dimensions, i el pesquer han xocat. Des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha explicat que a les 16.15 h els Bombers de la ciutat han rebut una petició de col·laboració i hi han enviat efectius de la divisió de submarinistes.

 

 

Els dos ferits lleus han pogut ser rescatats, però de moment els submarinistes segueixen buscant els dos desapareguts. De moment no ha transcendit el nombre de tripulants d’una i altra embarcació. Tampoc ha transcendit si hi ha hagut més afectacions a banda dels dos desapareguts i dels dos ferits lleus.
Comentaris
Hmmmmmm ! Els de TV RES ja no deixaran escapar l'ocasió de culpar a Rússia i al Putin .....
4
Shark
Quina vergonya de país. Un accident davant del port de Barcelona, i ni un trist submarí, ni un bus o escafandrista tenim disponible al país per iniciar la recerca de forma immediata? Qui haurà de venir, els noruecs? Som tercer món i no ho sabem.
0

envia el comentari