Barcelona restringeix la circulació de patinets elèctrics i 'segways' per a turistes

La restricció es fa a Ciutat Vella, on només podran desplaça-se per dues rutes marcades a l'interior del districte
Un grup de persones amb 'segways' | FLICKR

 

Els vehicles de mobilitat personal i els cicles de més de dues rodes que tinguin un ús comercial no podran circular per l'interior de Ciutat Vella durant sis mesos i només podran desplaçar-se per dues rutes marcades que els permetran creuar el districte de nord a sud i d'est a oest. Patinets elèctrics, rodes elèctriques o 'segways' per a turistes són alguns dels vehicles que tindran el pas prohibit segons estableix el decret que ha signat l'Ajuntament de Barcelona i que entrarà en vigor en els propers dies. El consistori, que vol frenar la sobreocupació de l'espai públic a Ciutat Vella amb aquesta restricció, preveu començar a multar a finals de mes. "No sancionarem l'ús personal d'aquests vehicles, sinó que en restringim l'ús comercial, perquè és el que genera més saturació a Ciutat Vella", ha puntualitzat la regidora del districte, Gala Pin.

 
Comentaris
Precedent perillós
Lleis especifiques per a un col·lectiu determinat? Se n'adonen del precedent que estan establint? En un futur aquests col·lectius objecte de lleis específiques per a ells poden ser altres...
2
Doncs
Em sembla bé.
1
@precedent perillós
Tens tota la rao! I aquest és el seu estil, imposar el seu criteri encara que s'hagin de saltar les llibertats personals o els drets civils.
0

envia el comentari