Aquest és el nou iPhone

L'iPhone X es podrà reservar el proper 27 d'octubre, i arribarà a les botigues el 3 de novembre, per un preu inicial de 999 dòlars
iPhone X | Apple

 

Apple ja ha presentat el nou iPhone. Es tracta de l'iPhone X, un 'smartphone' que es desmarca de la sèrie numèrica que acostuma a seguir la companyia, i que commemora el desè aniversari de l'iPhone amb vista al que serà el futur dels telèfons mòbils.

 

iPhone X està fabricat en vidre i metall, i presenta vores arrodonides i un disseny cuidat. Arribarà amb un panell OLED i pantalla Super Retina, amb una mida de 5,8 polzades, gairebé sense marcs. Suporta HDR i Dolby Vision.

 

Aquest dispositiu suposa tota una nova experiència. És el primer iPhone que no té botó d'inici, i substitueix el desbloqueig mitjançant Touch ID per un nou sistema, el Face ID, basat en el reconeixement facial, que reconeix a l'usuari fins i tot en la foscor.

 

iPhone X integra un processador A11 bionic neural engine dissenyat per a la tecnologia d'aprenentatge automàtic, que juntament amb el Face ID permet reconèixer la cara de l'usuari en temps real, i fa que sigui molt difícil enganyar al terminal, per exemple, amb una fotografia.

 

Pel que fa a la càmera, iPhone X presenta una càmera dual vertical amb dos sensors de 12 megapíxels, i obertura f / 1.8 i f / 2.4, així com estabilització òptica d'imatge en els dos sensors. A la part frontal, compta amb una TrueDepth Camera.

 

Aquest terminal ofereix una autonomia dues hores més gran que l'iPhone 7, i compta amb sistema de càrrega sense fil. 

 

L' IPhone X es podrà reservar el proper 27 d'octubre, i arribarà a les botigues el 3 de novembre, per un preu inicial de 999 dòlars. Estarà disponible en dues versions: 64Gb i 256GB.


 

iPhone 8 i iPhone 8 Plus

 

Apple també ha presentat dos nous models d'iPhone, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, que arribaran amb pantalla Retina, amb una mida de pantalla de 4,7 polzades en el cas d'iPhone 8, i 5,5 polzades en iPhone 8 Plus. Estan fabricats en vidre i alumini.

 

Aquests dos dispositius estaran disponibles en diferents models, segons la seva capacitat. L'Iphone 8 podrà trobar-se des de 699 dòlars i l'iPhone 8 Plus arribarà amb un preu de partida de 799 dòlars. Podran reservar-se el proper 15 de setembre, i arribaran al mercat el 22 de setembre.

 

El sistema operatiu mòbil iOS 11 estarà disponible per als usuaris el pròxim 19 de setembre.
Comentaris

envia el comentari