Torna Expohogar amb més expositors i activitats

El saló Expohogar acollirà també el BCNJoya a Fira de Barcelona, del 9 al 12 de setembre

 

L'edició d'Expohogar d'aquesta tardor torna a Fira de Barcelona amb un25% més d'expositors. El saló presentarà del 9 al 12 de setembre, les novetats de la pròxima temporada d'hivern en articles de regal, complements de moda i decoració de la llar. A més, el saló torna a acollir el BCNJoya i el Special Expert Event.

 

 

Expohogar reunirà a unes 250 empreses del canal retail, un 25% més que la passada edició, líders cadascuna en la seva especialitat. Els sectors que hi participen són: regal, interiorisme i decoració, bijuteria i complements de moda, artesania, papereria, tèxtil i llar, marroquineria i viatge, cuina, decoració floral, terrassa i jardí, il·luminació, cura personal, puericultura i souvenir i a més el BCNjoya de joieria i rellotgeria. 

 

 

La nova temporada de tardor i hivern ve marcada pel vellut i l'or

 

La tendència en decoració de la llar per la nova temporada de tardor i hivern 2017-2018 està profundament marcada pels ambients càlids i acollidors que trobaríem en una llar dels Alps. Els colors verds i blaus en vellut omplen els sofàs i els coixins de qualsevol estànça, recordant el verd dels boscos i el blau del cel. També predomina el color blanc, que fa pensar en la neu. Pel que fa a objectes decoratius com marcs o centres de taula, destaca l'or i els colors daurats.

 


BCNJoya es consolida en la seva tercera edició amb el doble d'expositors

 

BCNJoya, dedicat a la joieria i rellotgeria, es consolida amb 100 expositors i presentarà les novetats de la temporada, marcada per la tendència a la personalització. “Estem molt satisfets dels resultats que està donant la nostra aposta perl BCNJoya, que va començar l'any 2015 amb poc més de 30 expositors i que ha arribat aquest any a les 100 empresesafirma Josep Alcaraz, director d'Expohogar.

 

 

Algunes de les firmes que hi seran presents són: Bernat Rubí; Luxenter; Antonelli; Georgina; Javier García; Orient; Lineargent; Almacenes Bustinza; Orient, Negueruela; Duward; Marea o Potents. Totes elles ens mostraran les noves tendències en joieria, que conjuguen la tradició i la innovació, fusionant artesania i tecnologia d'última generació tant en el disseny com en l'elaboració. 

 

 

A més, hi haurà un espai reservat a les joies d'autor“Hem decidit impulsar aquest nou àmbit per posar el focus en dissenys únics i manufactures singulars”, comenta Alcaraz.

 

 

Formació a mida del petit i mitjà comerç al SEEEl SEE, Special Expert Event, oferirà demostracions i xerrades a càrrec d'experts sobre temes estratègics per al comerç, com poden ser estratègies de venda i captació de clients, de forma offline i online, embalatge de regals o art floral, entre d'altres.

 

 

El dia 12 de setembre hi haurà una taula rodona amb reconeguts ponents com l'interiorista Miquel Milà, l'arquitecta Carme Pinós, el dissenyador industrial Martín Azúa i la Nina Masó (Santa&Cole) que parlaran sobre el cicle de vida d'un producte. 

 Comentaris

envia el comentari