Pilar Abel no és filla de Dalí, segons les proves d'ADN

Pilar Abel | ACN

Els anàlisis d'ADN extrets del cadàver de Salvador Dalí han acabat demostrant que Pilar Abel no és la seva filla. Les proves indiquen que no hi ha cap relació entre la ciutadana de Figueres i l'artista, segons ha avançat La Vanguardia.

 

Abel va aixecar gran polèmica amb la seva petició per demostrar que Dalí era el seu pare, ja que per fer les proves s'havia d'extreure el cadàver del pintor de l'interior del Teatre-Museu Dalí de Figueres.


El cos de Dalí va ser exhumat el 20 de juliol a petició del titular del Jutjat d'Instància número 11 de Madrid, que va ordenar obrir la tomba amb la finalitat d'extreure material biològic i comprovar la suposada paternitat que reivindicava Abel.

 

Per desenterrar les restes mortals de l'artista, va ser necessari retirar una llosa d'una tonelada i mitja sota la qual descansa el cadàver del pintor des de fa 28 anys. Per realitzar correctament l'anàlisi es va extreure pèl, ungles, dents i dos ossos llargs.
Comentaris
Marc
Doncs apa, a pagar fins l'últim € d'aquest lamentable espectacle que ha protagonitzat.
012
que fort
jo
Hi ha jutges que són un perill.
josep
collons, i aixó que es vident...
roma
El que no entenc, si el varen treure del seu lloc per poder fer les proves, o o varen fer " in situ", per als ciutadans normals, segons la policia sanitària, no es poden traslladar fora de cap cementiri les restes de cap difunt, des del 15 de juny fins al 15 d'octubre. Solament es poden traslladar les restes dins el mateix cementiri. Si s'ha permés perque aquesta tingui el seu minut de glòria, tela marinera!!
ADN
Penós tot plegat
freenow
Aquesta és un altra person creat per el que tots sabem per fer soroll i treure la noticia en un dia on és debat... En fi, quines ganes de perdre de vista aquest estat emmalaltit.
J.M.
I no era més fàcil desenterrar qui va ser el seu pare al cementiri per comprovar-ho abans de fer tant merder? o el que volia era justament això, ser notícia?
caesar
estafadora convicta , que se declara insolvente, timadora ... y la juez se lo traga todo, y en cambio se prohíben por ley, las solicitudes de paternidad de juan carlos ( profesión cobrador de comisiones y fo... ).
pep
El que volia ja ho ha aconseguit. Es ser notícia que es dedicar a ser vident i com serà que no la vulguin algun programa porqueria.
Un jutjay de madrid? Bé només falten 26 dies.
crack
a els advocats els hi a surtit malament
no sé sí és la filla o no però...
.... era evident que no repartirien el patrimoni i llegat de Dalí, en el que els hi va costar tenir-lo...quan era viu, els últims anys, el tenien mig segrestat, ni els seus germans (del Dalí) el podien veure (així ho van denunciar)..després de mort, no van respectar la seva voluntat i van prioritzar el rèdit econòmic d'ells.
vaya
Peró se parece mucho.
alexander
sensibilitat del 100% i especificitat del 100% = és segur.

envia el comentari