Abel assegura que recorrerà les proves d'ADN de Dalí perquè "no se'n refia"

Expressa la seva fe i la seva intenció de continuar "lluitant"
Pilar Abel assegura que recorrerà les proves d'ADN de Dalí perquè "no se'n refia" de la cadena de custòdia | Europa Press

La vident de Figueres Pilar Abel, la dona que reclama la paternitat del pintor Salvador Dalí, ha anunciat la seva intenció de recórrer les proves d'ADN realitzades després de l'exhumació de les restes del pintor perquè "no se'n refia de la cadena de custòdia" de les mostres. Aquestes anàlisis, segons va informar aquest dimecres la Fundació Gala-Salvador Dalí, "permeten excloure Salvador Dalí com a pare biològic de María Pilar Abel Martínez".


Abel, que ha insistit que és filla de l'artista, ha expressat la seva "fe" en la jutge que ha ordenat l'exhumació de les restes i la seva intenció de continuar "lluitant". "Vaig a recórrer i vaig a aportar un altre forense, perquè no em fio", ha explicat Abel en un entrevista a TVE. Ha recordat, així mateix, que no coneix personalment la magistrada i que "aquesta havia de tenir una base més forta" per ordenar la realització de les proves.

 

La vident ha avançat la intenció del seu advocat d'"intentar aturar el judici" sobre la paternitat assenyalat per al proper 18 de setembre en el qual esperava ser reconeguda com a filla del pintor. "Hi ha molts interessos creats", ha explicat Abel qui ha assegurat sentir-se com "David contra Goliat".


Sobre la possibilitat que hagi d'assumir el pagament dels costos judicials i li puguin reclamar el cost econòmic derivat de l'exhumació, Abel ha respost: "Sóc insolvent i tinc un advocat d'ofici". La vident de Figueres ha lamentat que amb aquests resultats es "posa en dubte la paraula d'una persona gran (la seva mare)".

 

"Ho sento més per ella que per mi", ha comentat Abel qui ha apuntat que el pintor era una figura pública però "tenia una vida pròpia de portes cap endins que ningú controlava".Comentaris
Pep
Si es vident ens podria explicar amb pels i senyals la relació de la seva mare amb Dalí en lloc de partir d'una conversa de amb la seva àvia que per cert dona entendre que ho sabia tothom menys la mare, la filla, el pare i el mateix Dalí. A part no seria més fàcil comparar amb el seu pare.
xup
la bruixa pirula, ha fallat, s,embla la BRUJA AVERIA, DE LA BOLA DE CRISTAL, fa por pero no encerta res

envia el comentari