7 motius per enamorar-te del BMW Sèrie 5

 

1. Un gran company de viatge

 

El sistema Driving Assistant Plus serà el teu millor ajudant. Podràs confiar-li tasques monòtones, però importants. Permet la conducció automatitzada en situacions com embussos de trànsit i trànsit lent o en viatges llargs. Fins i tot en canviar de carril estaràs en bones mans.

 

2. La música t'acompanya

 

Setze altaveus situats estratègicament garanteixen una experiència sonora única. Els altaveus inclouen il·luminació pròpia, el que subratlla visualment l'excepcional qualitat de so del sistema.

 

3. Gaudeix del comfort

 

Materials seleccionats, un alt grau de comfort i conceptes de maneig d'allò més intuïtius t'asseguren un trajecte relaxat

 

 

4. Segueix conectat allà on vagis

 

La infinitat de serveis digitals i d'assistència al conductor del BMW Sèrie 5 proporciona la millor connectivitat possible amb el món exterior; i gràcies a la seva capacitat de maneig intuïtiu, tens el màxim confort i la màxima seguretat per aconseguir la major productivitat.

 

5. Més potència amb menys pes 

 

La setena generació del BMW Sèrie 5 pesa fins a 100 kg menys que el seu antecessor. La construcció lleugera intel·ligent també garanteix una distribució equilibrada del pes entre l'eix davanter i elde  darrere, així com un centre de gravetat més baix. El resultat? Major dinamisme de conducció.

 

6. Eficiència i cura del medi ambient

 

Menys emissions, millors prestacions: BMW EfficientDynamics, així s'anomena l'estratègia per minimitzar el consum i les emissions de CO₂ mentre s'augmenta el dinamisme i el plaer de conduir.

 

 

7. Seguretat com a prioritat

 

Els cotxes de la serie M porten incorporat un paquet intel·ligent de mesures de seguretat destinades a minimitzar el risc de patir un accident i potenciar l'agradable sensació de saber que estàs sempre en les millors mans.
Comentaris

envia el comentari