Cinc ors dels Vinari 2017, al Fòrum Vi de Girona

El sector del vi català segueix lluitant pel consum intern, que va pujant poc a poc, però continua sent insuficient. La difusió del producte i dels seus alts estàndards de qualitat esdevé, per tant, la companya necessària d'una producció cada cop més rica d'un mapa vitivinícola com el de Catalunya. 

 

En aquest sentit, els Premis Vinari i el Fòrum Gastronòmic han creat una aliança per a donar visibilitat a vins guardonats en la cinquena edició del certamen. Així, el diumenge 19 de novembre, dins el cicle anomenat "Fòrum Vi", hi haurà una sessió de tast dirigida per la directora tècnica del concurs, Ester Bachs, en la qual es farà un viatge per la Catalunya del vi i es podran tastar cinc dels vins que enguany s'han fet amb una medalla d'or al certamen. 

 

Concretament, els vins que es podran tastar al Fòrum són, entre els guardonats del 2017, els següents: 

 

  • Vinari d’Or al Millor Blanc JoveBancal del Bosc 2016, Vinyes Domènech (DO Montsant) 
  • Vinari d’Or al Millor Negre Jove: Los Ceps de la Via Verda 2016, Les Vinyes del Convent (DO Terra Alta)
  • Vinari d’Or al Millor Escumós Gran Reserva: Vilarnau Gran Reserva Vintage (DO Cava)
  • Gran Vinari Escumós i Vinari d'Or al Millor Escumós d'Antigues Reserves: Maria Rigol Ordi Gran Reserva Brut Nature (DO Cava) 
  • Vinari d’Or al Millor Vi Dolç, Ranci i de Postres: Perelada Garnatxa de l’Empordà 12 anys 2004 (DO Empordà) 

 

Fitxa de l'activitat

 

  • Tast dels millors vins de Catalunya del 2017 al Fòrum Gastronòmic de Girona 
  • Sessió dirigida per Ester Bachs i presentada per Eva Vicens 
  • Quan: diumenge 19 de novembre de 2017
  • Horari: de 13.00h a 14.00h

 

El preu per participar a aquesta sessió és de 20 euros. Per a poder-hi participar, cal fer inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.  

 

 




Comentaris

envia el comentari