VadeVi
Qui és qui: el jurat de la final dels Premis Vinari 2017
  • CA

Ha arribat el dia: aquest dilluns 4 de setembre se celebra la fase final dels Premis Vinari dels vins de l’edició 2017. Una jornada que reunirà a vint-i-cinc tastadors al Celler de Rubí per avaluar a cegues els prop de dos-cents vins finalistes d’enguany.

El jurat d’aquesta cinquena edició està format per:

JOSEP PELEGRÍN

Millor Sommelier deCatalunya 2014 , 2015 i 2016; campió de l’Estat espanyol al 2016.Coordinador de l’especialització en sommelier de l’Escola Joviat de Manresa.

VÍCTOR JIMÉNEZ

Especialista en vins de laCatalunya Nord, propietari de la botiga LaVinícola. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI

NÚRIA RUIZ

Sommelier. Especialista en vins i exportació. Directora de Qualiavins i directora de selecció de personal a Wienex.

JOFFRE TARRIDA

Sommelier. Premi Nas d’Or 2013. Gerent a Cal Pere Tarrida d’El Prat de Llobregat

MAR GALVÁN

Enòloga, sommelieri analista agroalimentària. Delegada a Catalunya de l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors delVi (AEPEV). Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI.

MARIÀ ROSÀS

Propietari de Bodegas Rosàs, vinoteca amb més de 1.500 referències de vins, licors, destil·lats i escumosos a Rubí.

JAUME ÀRBOLES

Enòleg i Enginyer TècnicAgrícola. Assessor de diversos projectes vitivinícoles a Catalunya i Balears.

CÈSAR CÀNOVAS

Sommelier. Millor Sommelier de l’Estat entre 2002 i 2005. Brand Ambassador de Monvínic.

ROSA VILA

Sommelier. Primera dona Sommelier Titulada Oficial de Catalunya. Coordinadora i seleccionadora de l’equip de sommeliers espanyols per ITQI (Institute Tast & Quality International) deBrussel·les.

DARÍO JODAR

Enòleg i col·laborador en elaboracions de cellers repartits per tota Catalunya i Balears. Membre de la junta ACE i del Panel oficial de tast de l’INCAVI.

EUGÈNIA GUASCH

Enòloga. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI

MÍRIAM CHIVITE

Llicenciada en Enologia i Enginyera Tècnica Agrícola en Indústries Agràries i Alimentàries per la URV. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI. Compagina la consultoria vitícola i enològica amb la formació de sommeliers. Propietària de Baldufa Vins.

XAVIER BASSA

Sommelier. Aficionat al món del vi des de 1991 i professional des del 2003. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI.

XAVI NOLLA

Sommelier, formador en vins i destil·lats.Head Sommelieri Brand Ambassador del Grup Codorníu. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI.

MARISA DÍAZ

Especialista en anàlisi sensorial. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI

JORDI MARTÍNEZ

Enginyer tècnic agrícola, llicenciat en Enologia i sommelier professional. Propietari de l’empresa d’assessorament i formació Selecte Wine Solutions.

ANNA CASABONA

Sommelier i assessora al Celler de Capçanes. Entre les deu millors sommeliers de l’Estat del 2017.

RAMON ROSET

Llicenciat en Ciències Físiques, especialista en formatges i vins. Membre del Comitè de Tast de la revista Cupatges. Col·laborador en diverses guies de vins.

ERIC VICENTE

Sommelier del restaurant Cinc Sentits (1* Michelin) i col·laborador de diverses guies de vins.

ZOLTAN NAGY

Prescriptor de vins. Membre de l’AEPEV.

ROBERTO CIPRESSO

Enòleg italià amb més de 30 anys d’experiència. Assessora cellers ité un projecte propi: un celler experimental d’investigació (Wine & Search). Treballa aAmèrica, Itàlia, Espanya i Brasil.

PABLO NAVARRETE

Enòleg argentí.Responsable del projecte “Finca de Luz”, que té com a icona el vi Callejón del Crimen.

AUDREY DORÉ

Millor Sommelier deCatalunya 2017. Sommelier del restaurant El Celler de CanRoca de Girona. De la Bretanya francesa.

SANDRA CASTILLO

Sommelier de Cava i Restaurant per l’Escola Argentina de Sommeliers. Assessora gastronòmica i coordinadora d’esdeveniments.

SALVADOR MONTOYA

Sommelier de wineissocial, el primer club de vins online que ofereix assessorament a restauració i disposa d’un ampli catàleg de vins d’arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa