Mas Bertran es presenta davant distribuïdors i restauradors nord-americans

ACCIÓ organitza diverses activitats anuals per ajudar a promocionar els cellers catalans al món

Importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes del sector del vi dels Estats Units han mostrat un gran interès, segons informa el celler, pels Clàssic Penedès de Mas Bertran en la visita que el celler ha fet a Washington DC (EUA) a través del programa de suport a l’exportació organitzat per l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (Acció).

En aquesta visita, Mas Bertran va participar en diverses activitats, com ara un dinar-maridatge amb un grup d’importadors al prestigiós restaurant Jaleo, on va presentar el Balma Brut acompanyat d’una amanida de fonoll i formatge; i també a una trobada amb importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes especialitzats. 

Després de conèixer les característiques de les diferents zones vinícoles de Catalunya i les virtuts dels vins catalans, els assistents van poder tastar el Balma Brut, el Balma Brut Nature i el Nutt Xarel·lo de Mas Bertran. "Les llargues criances i la producció ecològica incondicional dels Clàssic Penedès són dues de les característiques que més interessen a aquest públic", assegura la directora comercial del celler, Roser Carbó.




Comentaris

envia el comentari