El jurat dels Premis Vinari explica quina és la principal dificultat de tastar a cegues

Han estat prop de 70 els membres del jurat que aquest any han avaluat els Premis Vinari. 

 

Tots ells han tastat a cegues. Això vol dir que només sabien a quina categoria pertanyien i de quina anyada eren i res més. Amb aquesta informació i la seva experiència sensorial han escollit els millors dels millors. Uns resultats que es donaran a conèixer divendres dia 6 d'octubre a la gala de lliurament dels Premis Vinari que es fa a Vilafranca del Penedès i que es donarà en directe pel Canal 33.

 

En aquesta ocasió el que hem volgut saber és quina creuen que és la principal dificultat de tastar a cegues, I molts d'ells coincideixen en assegurar que és la humilitat, però  no és l'única. 

 

Mireu el que expliquen els sommeliers Clara Antúnez i Zoltan Nagy, Ricado Herrera de l'escola Outlook Wine, Adrián Román de winissocial, l'enòloga Marta Puparelli i la responsable de comunicació i premsa de l'Associació Catalana de Sommeliers, Natàlia Roig, 

 

 

 




Comentaris

envia el comentari