VadeVi
Eva Vicens és la millor comunicadora del món del vi 2017
  • CA
Eva Vicens i Xavier Campo | S.C.B

!--akiadsense-->

L’Associació Catalana de Sommeliers ha reconegut Eva Vicens com la Millor Comunicadora del món del vi 2017 en la Nit del Sommelier que s’ha fet aquest dilluns a l’Hotel Villa Retiro de Xerta i que ha presentat la periodista Ruth Troyano.

La directora dels Premis Vinari ha recollit el guardó de la mà del sommelier de Villa Retiro i col·laborador del Vadevi.cat, Xavier Campo.

Vicens (Gandesa, Terra Alta, 1979) ha agraït en primer lloc a Salvador Cot, editor de Vadevi.cat el diari que organitza els Premis Vinari, l’oportunitat d’endinsar-se al món del vi especialment perquè ”si no, ves a saber on seria en aquests moments” assegurava, ja que es trobava en un moment en què li venia de gust córrer món.

I a la seva família “pagesos de tota la vida que m’han criat entre vinyes, i que m’han transmès l’amor per la vinya, tot i que durant molt de temps potser no els hagi fet cas”.

I en general ha donat les gràcies a tots els sommeliers de l’associació que han considerat que la seva feina era la més destacada de l’any.

En el mateix acte s’ha reconegut la feina del MIllor Celler per a Recaredo, al Millor enòleg a Albert Costa, copropietari de Vall-Llach, a la Millor Iniciativa per a Verema Solidària, al Soci d’Honor per Pitu Roca i el reconeixement a la trajectòria per a Toni Falgueras del Celler de Gelida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa