Es presenta en societat la nova anyada de Regina de Josep Grau Viticultor

Aquest rosat ha passat per bótes ovalades de roure austrícac de 2000 litres

“Fa cinc anys que el fem i aquest és el millor Regina que hem tret” diu orgullos Josep Grau en la presentació de la nova anyada d’aquest vi rosat.

 

I té clar que si és així, és perquè després de valorar diverses propostes finalment aquesta anyada, el vi ha passat 7 mesos envellint en bótes de roure austríaca, ovalades, però de 2000 litres. Fins aleshores s’havia criat en bótes més petites i assegura que aquest és el secret.

 

Un secret al que cal afegir l’elaboració prèvia. S’entren caixes de 10 quilos que es dipositen directament a una premsa pneumàtica suau durant 7 hores. I de la premsa a la bóta ovalada on fermenta a 15 graus durant 32 dies i envelleix amb les mares durant 7 mesos.

 

El raïm, garnatxa negra en un 90% i garantxa blanca un 10% surt d’unes terrasses en el que l’evolució del sol des de dalt fins a baix passa pràcticament de l’argila al granit.

 

I de nou amb el Regina, Josep Grau ha minimitzat la intervenció per tal que sigui el raïm que s’expressi.

 

Se n’han fet 2400 ampolles.

 

 

 




Comentaris

envia el comentari