Tast exclusiu dels millors vermuts de Catalunya a l'ESHOB

La sessió inclourà una xerrada sobre el vermut en cocteleria i conclourà amb el tast del cóctel "Reddis Spiritus" elaborat amb l'Olave Reserva

Els estudiants de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) rebran aquest dimarts 6 de juny una classe molt especial de vermuts catalans. Serà una jornada dedicada a presentar els millors vermuts de Catalunya de l'any, és a dir, els que s'han endut la medalla d'or en la recent edició dels Premis Vinari dels vermuts. De la mà d'Ester Bachs, autora de "La Guia del Vermut" (editorial Planeta), la sessió permetrà conèixer com s'elabora i tastar els següents vermuts:  

 

 

  • Vermouth Padró & Co. Blanco Reserva, Vins Padró (Vinari d'Or en la categoria de blancs)
  • Iris Rojo, De Muller (Vinari d'Or en la categoria de negres) 
  • Miró Rojo Fusión, Vermuts Miró (Vinari d'Or en la categoria d'altres estils)
  • Vermut Dos Déus Reserva, Cellers Bellmunt del Priorat (Vinari d'Or en la categoria de Reserva; i Gran Vinari d'Or de l'edició 2017)

 

La jornada també preveu parlar de cocteleria. Josep Maria Gotarda, President de l'Associació Club del Bàrman, introduirà el vermut com a ingredient per a l'elaboració de diversos cóctels, com el que els membres d'aquesta associació han elaborat amb l'Olave Reserva, considerat (a cegues) com el millor d'entre els participants als Premis Vinari per a utilitzar en cocteleria. 

 

La sessió acabarà el tast d'aquest mateix cóctel, el Reddis Spiritus, elaborat per la bàrman Anna Vilàs. 

 

Estructura de la jornada de tast

 

  • Presentació dels Premis Vinari dels vermuts, a càrrec d’Eva Vicens, directora dels Premis Vinari
  • Tast dirigit dels millors vermuts de Catalunya del 2017. Amb Ester Bachs
  • El vermut en cocteleria. A càrrec de Josep M. Gotarda, President del Club del Bàrman de Catalunya
  • El millor vermut per a cocteleria dels Premis Vinari 2017: Olave Rojo Reserva. Amb la participació de Oriol Abella, responsable d’Olave
  • Elaboració del Reddis Spiritus, a càrrec d’Anna Vilàs, bàrman; tast del còctel 

 




Comentaris

envia el comentari