VadeVi
Recta final per inscriure’s als Premis Vinari 2017
  • CA
Les persones interessades en inscriure els seus vins a la competició ho poden fer a través de la web oficial del concurs. A www.premisvinari.cat hi apareixen les bases d’aquest 2017 i també l’enllaç al sistema que guiarà als participants en la formalització de la inscripció dels vins.

Les bases per a participar-hi es poden consultar seguint aquest enllaç.

En aquesta ja cinquena edició es continuarà treballant per donar a conèixer i promocionar la qualitat del vi que s’elabora a Catalunya. I aquest treball es farà de la mà, un any més, d’un jurat professional format per sommeliers, enòlegs, comercials i experts nacionals i internacionals que jutjaran, totalment a cegues, quins són els millors vins de l’any. Els tastos s’iniciaran al mes de juny i comptaran amb la direcció tècnica d’Ester Bachs.

El calendari de l’edició 2017 és el següent:

• S’obren les inscripcions 2017: Dijous 2 de març

• Fi del període d’inscripcions 2017: Diumenge 30 d’abril

• Data límit de recepció de les mostres (trobareu adreces i horaris de lliurament a les bases del concurs): Divendres 5 de maig

Per a més informació sobre les inscripcions es pot contactar amb l’equip del concurs a través del telèfon 637 781 133 o per correu electrònic a [email protected].

QUÈ ET DÓNA UN PREMI VINARI?

• Suport en la distribució. Des d’aquest mes de febrer, la cadena de supermercats Bon Preu-Esclat senyalitza els vins del seu catàleg guardonats amb un Vinari.

• Promoció del producte i apropament al consumidor final. Així, el vi guanyador es promocionarà a través de tastos i activitats dirigides per l’equip dels Premis, com els que hem fet aquest 2016 a “Mercats amb DO”, a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, al cicle Hotels amb DO o en algunes botigues especialitzades de tot Catalunya.

• Reconeixement del sector, de la ciutadania i de les màximes autoritats del país, com el que fa uns dies donava el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, als cellers guanyadors de la darrera edició al Palau de la Generalitat.

• Un ressò mediàtic molt elevat que beneficia la vostra marca a través dels diversos elements de difusió que es fa dels Premis durant tot l’any del reconeixement.

L’impacte dels Premis Vinari es demostra també amb l’aval dels patrocinadors que s’han volgut sumar a la voluntat de fer arribar el vi català a tothom. Enguany seguim treballant al costat dels Ajuntament de Vilafranca i Rubí, La Caixa, Monvínic, Nissan Elèctric, AGBAR; l’INCAVI i totes les DO de Catalunya, així com les Associacions de Sommeliers i Enòlegs, entre d’altres.

Així doncs, la cursa pels Premis Vinari 2017 ja és a punt de començar. Queden obertes les inscripcions i que comenci una nova recerca dels millors vins de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa