Cal Blay marida amb Jaume Giró i Giró, un celler de premi

Entre d’altres es podrà tastar el Gran Vinari Escumós, el millor escumós dels Premis Vinari 2016
Ramón Giró, recull el Gran Vinari Escumós 2016 de la mà del director de l'INCAVI, Salvador Puig | Jordi Play

 

Cal Blay, de Sant Sadurní, marida el proper divendres 21 d’abril, un sopar amb caves de Jaume Giró i Giró.

 

Aquesta cava és una de les històriques de Sant Sadurní d’Anoia. Al llarg de la seva dilatada trajectòria ha destacat per elaborar caves artesanals de produccions molt limitades. 

 

Actualment l’empresa la dirigeix l’enòleg Ramon Giró Gramona, tercera generació de la família, que ha donat un impuls definitiu en l’elaboració i qualitat dels seus productes, com ho demostren els recents premis i reconeixements, com el Gran Vinari Escumós dels Premis Vinari 2016.

 

De fet, el cava guanyador d’aquest concurs, el Selecte Gran Reserva Brut Nature de 2008, serà un dels set que es podran tastar en aquest sopar. Entre d’altres es maridaran amb sepionetes de platja amb arròs de carxofes i oli d’oliva negra o filet de porc ibèric amb salsa cafè París i patates d’avellanes.

 

L’activitat té un preu de 35 euros i les reserves es poden fer al 93 891 00 32 o al correu electrònic restaurant@calblay.com. 

 

El sopar serà divendres dia 21 d’abril a les 21h.




Comentaris

envia el comentari