El nou Ancestral A Pèl de Loxarel surt aquest dilluns al mercat

La fermentació es comença en àmfores de fang i finalitza a l’ampolla, i es comercialitza amb suro i tap corona i embolicat amb una bossa de paper

 

Aquest dilluns 10 d’abril surt al mercat el nou Ancestral A Pèl de Loxarel, el primer escumós elaborat a partir del mètode ancestral d’una sola fermentació i sense sucres ni llevats afegits.

 

Elaborat 100% amb xarel·lo procedents de vinyes ecològiques i biodinàmiques, el nou Ancestral A Pèl es comercialitza amb suro i tap corona, a l'estil antic, i embolicat amb una bossa de paper.

 

Seguint el mètode ancestral, la fermentació del nou escumós s’inicia en àmfores d’argila de 1.000 lires de capacitat amb la pellofa del raïm i finalitza a l’ampolla. El preu de l’ampolla és de 12,80€. 

 

El seu responsable Josep Mitjans explicava a Vadevi.cat els detalls d'aquest nou producte que aquest dilluns surt al mercat.

 

 

 




Comentaris

envia el comentari