Les claus sobre els ajuts per exportar vi al curs de la WINEBS i la URV

Es tracta d'un curs 100% pràctic, dirigit per professionals de l’exportació vitivinícola amb experiència en diverses zones del món

 

La Wine Business School, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, vol donar suport a tot aquell que vulgui fer arribar el seu vi al món.

 

Obrir-se camí al mercat estranger no sempre és fàcil i requereix un procés previ que no tothom coneix.

 

És per això que aquest curs està dirigit especialment als cellers que no han exportat mai o a aquells que volen ampliar el seu àmbit d’actuació en alguna zona nova.

 

A més dels estudis previs i dels protocols d’actuació, un dels punts claus són les fonts de finançament que poden arribar per exemple, a través de fons públics.

 

Experts de diversos àmbits, d’Acció de la Generalitat de Catalunya o també de l’ICEX del Ministeri d’economia, indústria i competitivitat explicaran al detall quins són els ajuts, qui els pot sol·licitar i més important encara quins són els procediments i com s’ha de fer.

 

Es tracta d'un curs 100% pràctic, dirigit per professionals de l’exportació vitivinícola amb experiència en diverses zones del món i adreçat a responsables de cellers, responsables de marketing i exportació de cellers, export àrea managers, gerents de Pymes, dirigents de cooperatives vitivinícoles. 

 

Fitxa del curs: "Exportació de vins i caves"

 

Dates: Del 3 de març al 31 de maig de 2017

Durada: 70 hores 

Horari: Dimecres de 16:00 a 20:00.

Lloc de realització:  Wine Business School. C/ Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès
Comentaris

envia el comentari