Nissan fa viable el vehicle elèctric a les ciutats catalanes

Un dels vehicles elèctrics produïts per Nissan | Nissan

 

Nissan, empresa capdavantera en mobilitat elèctrica a nivell mundial i única productora de vehicles elèctrics a Barcelona per a tot el mercat global (com són el Leaf i el e-NV200), participa en els plans estratègics de mobilitat elèctrica a Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa i Sabadell. El futur no espera. I Nissan ha volgut estar al capdavant de projectes de mobilitat intel·ligent i contribuir a unes ciutats més segures i netes i respetuoses amb el medi ambient. Els vehicles e-NV200 i Leaf ofereixen baixos costos d'ús, una conducció suau i pràcticament silenciosa i unes despeses de servei més reduides que un diésel equivalent. El medi ambient i la ciutadania ho agraeixen.

 

La Nissan e-NV200 en sap d'allò més si parlem de negocis. L'habitacle pot ser una oficina mòbil. Proporciona espai, emmaguetzematge, comoditat i connectivitat si cal treballar.  El seient de l'acompanyant és abatible i ofereix un lloc més de feina. Nissan e-NV200, fabricada en exclusiva a Barcelona per a tot el món, ha estat la furgoneta 100% elèctrica més venuda a Europa l'any 2016, i ha ocupat el primer lloc en vendes a 17 països europeus, entre els quals, Anglaterra, Noruega i França. 

 

Nissan ha arribat a acords amb diverses empreses perquè la incorporessin a la seva flota, com Bodegues Torres, o Condis, Calidad Pascual i SAMUR. La e-NV200 és a més, a nivell estatal, l'única furgoneta 100% elèctrica homologada com a taxi.

 

La Nissan e-NV200 és la solució de transport ideal per a famílies i empreses, ja que combina el millor de la furgoneta NV200 de Nissan amb la tecnologia d'emissions zero del cotxe elèctric més venut del món, el Nissan LEAF. La e-NV200 està disponible en versió furgoneta comercial como en versió Combi/Evalia de passatgers.

 

 


Per la seva part, el Nissan LEAF 100% elèctric mostra què pot succeir si creus que tot és possible. Està dissenyat basant-se en una tecnologia innovadora que proporciona autonomia real, transforma l'experiència de conducció i reinventa els avantatges de ser propietari d'un vehicle elèctric. Està ideat per a les persones que marquen diferència i és actualment el vehicle elèctric més venut a tot el món. Quan ets propietari d'un cotxe elèctric els estalvis són realment notoris. Podràs recórrer fins a 100 km per només1 euro, sense emetre emissions contaminants, sense pagar peatges i amb una despesa mínima d'aparcament.

 

Més informació sobre Mobilidad Intel·ligent Nissan i la gamma de vehicles seguint aquest enllaç.  

 

El projecte liveComentaris

envia el comentari