Els vins de la DO Tarragona maridaran amb música al Music Valls Va de vins

La mostra de vins i gastronomia local oferirà els dies 11, 12 i 13 les actuacions de Joan Reig, The Slingshots, La Soul Machine, Murmur, Lu Rois, Elena Volpini i Albert Basora
Músic Valls Va de Vins

 

La propera edició de la Music Valls Va de Vins (MVVV), la mostra de vins de la DO Tarragona i de la gastronomia de la capital de l’Alt Camp que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de maig al Pati de Valls ja ha donat a conèixer el cartell dels artistes que es podran escoltar en directe amb entrada totalment gratuïta. En aquesta ocasió, l’organització, la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls juntament amb la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls i l’Associació de Restauradors de Valls han preparat una selecció de set artistes que barregen soul i funk, amb pop i cançó d’autor amb destacada presència també de formacions locals. 

 

Destaquen les actuacions, el divendres 11 de maig a les 21.15h, del grup barceloní The Slingshots, una de les formacions més en forma de l'escena de música soul i funk de la capital catalana presentant en primícia a les comarques de Tarragona el seu nou disc Spread The Mud!. La música negra continuarà el dissabte també a les 21.15h amb la The Soul Machine, el grup de Falset que torna a Valls després de la gran acollida de fa dos anys i que ara arriba per presentar el seu segon disc, ‘Una nota a la nevera’, que ha de significar la consolidació de la formació. L’altre nom destacat de la Valls Va de Vins és el concert que Joan Reig oferirà el dissabte a la tarda liderant el seu quintet amb el qual presentarà les peces del seu primer mini LP amb composicions pròpies que tot just acaba de sortir al mercat després de l’èxit del micro-mecenatge que el va fer possible.

 

Totes aquestes formacions acompanyaran els tastos d’una setantena de vins dels 13 cellers, 10 de la DO Tarragona ( Vins Padró de Bràfim, Cellers Unió de Reus, Adernats Vinícola de Nulles, Estol Verd Celler de Rodonyà, Cellers Blanch de PuigPelat, Vins i Caves Vives Ambós de Montferri, Cooperativa de Valls, Camí de la Font de Valls, Vinya Janine de Rodonyà i Mas Vicenç de Cabra del Camp ) i d’altres productors vitivinícoles que estaran presents al Pati de Valls. En aquesta ocasió el celler convidat és Dasca Vives, un celler familiar de l’Alt Camp amb producció ecològica. Tots aquests vins estaran acompanyats també per les degustacions gastronòmiques que els restaurants de l’Associació de Restauradors de Valls han preparat per a l’ocasió i que es podran adquirir al preu de 2,5 euros a les dues carpes de l’Associació. Pel que fa als tiquets, el funcionament serà el mateix que la darrera edició. El preu del tiquet és de 10 euros que inclou una copa de vi marcada per a l’ocasió i sis degustacions dels vins presents a la fira. 





Comentaris

envia el comentari