Francesc Olivella: "El CreaTast enforteix la marca Penedès en el nostre mercat natural”

 

Més de 150 referències de vins s’han pogut tastar al CreaTast Penedès 2017 a Barcelona, organitzat per la DO Penedès. La segona edició de la mostra ha tingut lloc a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes del Museu Marítim. Els 35 cellers participants a l’acte han donat a conèixer les seves novetats en blancs, rosats, negres i clàssic DO Penedès a restauradors, botigues i públic especialitzat.

 

Els vins Penedès llueixen a la ciutat comtal

 

Amb una gran presència de públic i amb una decoració molt cuidada, l’edició 2017 del CreaTast Penedès a Barcelona ha comptat amb la presencia de 35 cellers que han donat a conèixer al públic assistent les noves anyades i les seves darreres novetats en vins tranquils i escumosos. L’acte es dirigia a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i la premsa del sector. A través del tast i un diàleg proper i personal amb els assistents que s’han acostat a les Drassanes del Museu Marítim de Barcelona, els elaboradors han presentat cadascuna de les seves mostres.

 

Per al director de la DO Penedès, Francesc Olivella, actes com el d’avui “enforteixen la marca Penedès en el nostre mercat natural”. L’acte també ha comptat amb la presència de Salvador Puig, director general de l’INCAVI, que ha destacat la riquesa, varietat i qualitat dels vins Penedès.

 

El CreaTast Penedès 2017 també en format virtual

 

El món 2.0 també ha tingut presència al CreaTast Penedès 2017, amb l’organització d’un tast de vins exclusius per a un grup de blocaires especialitzats en el món de la gastronomia i del vi, de la mà de l’enòleg Xavier Barba. Una dotzena de blocaires que han pogut tastar 11 vins i 2 clàssic Penedès mentre ho compartien a les seves xarxes socials.

 

El CreaTast Penedès 2017 ha tingut com a  convidats Enoturisme Penedès, l’Associació de Comerciants de la Boqueria i el Consell Regulador de l’IGP Gall del Penedès. Pel que fa a les col·laboracions, la mostra ha comptat amb la presència de la IGP Llonganissa de Vic, el formatge Cadí, l’oli de les DOP Terra Alta, DOP Siurana i DOP Les Garrigues, l’IGP Pa de Pagès Català, Galetes Quely i Torner, productes que han pogut tastat tots els assistents a la mostra.

 

Proper CreaTast: Palma

 

La pròxima data marcada al calendari de la DO Penedès és el 27 de març. Serà llavors quan el CreaTast Penedès 2017 viatjarà fins a Palma de Mallorca. Una nova oportunitat per a conèixer i tastar les novetats dels cellers de la DO Penedès.
Comentaris

envia el comentari