Sopars maridats a la Ruta del Vi de Lleida

 

La Ruta del vi de Lleida, juntament amb 20 empreses més, torna un any més amb la campanya de primavera de sopars maridats. Uns àpats que s'elaboren conjuntament entre el restaurador i el celler que hauran combinat el millor de la gastronomia i els vins en el menú. En aquesta iniciativa hi participen 10 restaurants i 10 cellers els quals oferiran 20 menús diferents.

 

Les reserves es faran trucant directament a cada restaurant. L’objectiu d’aquesta campanya és continuar oferint una proposta gastronòmica i enològica de qualitat, enaltint els productes de les terres de Ponent, així com afavorir la col·laboració entre els cellers i els restaurants de la ruta. L’edició passada es van servir 255 sopars durant tota la campanya.

 

CALENDARI DELS SOPARS: 

  • 09/03/2017  Restaurant Celler del Roser (Lleida) + Celler Vinya els Vilars . Reserves tel. 973 239 070
  • 10/03/2017  Restaurant El Claustre / Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer) + Celler Cérvoles.  Reserves tel. 973 438 006
  • 16/03/2017  Restaurant L’Estel de la Mercè (Lleida) + Celler Lagravera.  Reserves tel. 973 288 008
  • 17/03/2017  Restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues) + Celler Costers del Sió . Reserves tel. 686 410 468
  • 23/03/2017  Restaurant La Huerta (Lleida) + Celler Clos Pons . Reserves tel. 973 245 040
  • 24/03/2017 Restaurant La Solana (Foradada) + Celler Mas Blanch i Jové.  Reserves tel. 973 400 709
  • 30/03/2017 Restaurant Crapula (Lleida) + Celler Raimat . Reserves tel. 973 192 452
  • 31/03/2017  Restaurant Cal Menut (Belianes) + Celler Analec . Reserves tel. 973 331 243
  • 06/04/2017 Restaurant Genial (Lleida) + Celler Castell del Remei . Reserves tel. 973 241 471
  • 07/04/2017 Restaurant 2007 (La Fuliola) + Celler Vila Corona. Reserves tel. 973 571 073

 

Més informació aquí.




Comentaris

envia el comentari