Surt al mercat Freixenet ICE Rosé, el cava rosat per a prendre amb gel

Concebut com a refresc, el nou producte arriba després de l’èxit de la mateixa versió en blanc que es va presentar l’any passat

 

Freixenet ICE Rosé, ja es pot comprar a les botigues. És la nova aposta de Freixenet després de l’èxit aconseguit l’any passat amb la mateixa versió d’aquest cava però blanc: un cava de qualitat, més dolç del que és habitual amb els caves actuals, és un semisec, i que està pensat per prendre amb gel.

 

Des de la companyia asseguren que han estat molts els consumidors que els demanaven una versió rosada de l’Ice que l’any passat que es va presentar a Alimentària.

 

El nou rosat està fet amb garnatxa i pinot noir i neix per ser consumit com un refresc, a mitja tarda o per aperitiu. A més és un "mixer" que combina amb licors i fruites.

 

Segons Freixenet, hi predominen les aromes a fruites del bosc com les maduixes, els nabius o les mores, destacant els aranyons, i també a fruites d'os, especialment albercoc i nectarina. I en boca és llaminer, fresc i complex, amb un delicat i agradable equilibri entre la dolçor i l'acidesa que a la vegada es va potenciant gràcies al contacte amb el gel. 

 
Comentaris
bona noticia !!!
Tots els Catalans de veritat comprarem Freixenet ICE Rosé !!!
4
Jaaaaaaaaaaa!!!!!
Freixenet ICE Rosé am cacahuets del Carter !!!
3
dons....
Freixenet ICE Rosé ara sortiran els calçots gracé !!
2
je je je !!!
Freixenet ICE Rosé indanspandansia+pruuuuses acabé !!
3
Ja se'l fotarà sol...
el senyor Bonet. Freixenet, no gràcies!
0
manel
Aquests no son els que se'n aniràn quan siguem independents?
0
J.J.C.M.
Per beure aigua amb bombolletes, bec Vichy Catalán que es mes bona, mes barata, mes saludable i no dono benefici al nacionaliste español del seu president.
0
Ummm...
¡qué rico, fresquito!
4
ram
Freixe què ? Que l'exportin :-(
1
Carlota
Doncs molt bé i moltes gràcies però de can Freixenet no consumiré ni nèctar d'ambrosia amb bombolletes. que ho venguin als seus amics espanyols!
0
producte espanyol
Cal recordar que el sr Freixenent s'ha destacat per mostrar-se radicalment contrari que el poble català pugui decidir el seu futur lliurement a les urnes. Cadascú que compri allò que li plagui. Jo fa anys que no li compro res. Tampoc aportava cap plus de qualitat, la veritat.
0
Sidralista
I amb gasosa...! De fet, podeu anar directament a prendre un " vino español ", que vindrà a ser el mateix ( i tan un com l'altre us faran anat de ventre, si es que anaveu restrets.
0
Manel
Perquè feu publicitat d'aquesta marca unionista ?
0
Pepe
Els hi deu d'haver sortit malament i se'l volen treure de sobre!
0
Molt bé,
esperarem que una altra marca tregui la seva versió
0
Freixenet?
Aquest cava te com amo aquell "caçic" que pensa que els empressaris han de dirigir el poble cap als seus propis interessos...
0
xup
el mejunge del Bonet ¡MAI!
0
Anònim
I no seria millor fer cava bo?
0
Cat2017
Blanc o Rosat, és Freixenet. A l'estant dels botiflers!!
0
la mare del tano
Potser que no fem propaganda dels productes que fabrica el Botifler Major,en Bonet.
0
sebastià
Freixenet un cava??? Molt bon acudit. (Tampoc no surtirà, aquest comentari???)
0
FOTLI
COM SI HI VOLEN POSAR POSAR PICHICOLA, PER MI, SE ME'N FOT
0

envia el comentari