El president Puigdemont ja té un escumós

Una empresa de nova creació treu al mercat un escumós jove del Penedès amb el nom del president a l'exili

 

Cava Puigdemont

 

Begudes de casa nostra, empresa especialitzada en la comercialització en línia de productes 100% catalans, acaba de treure el vi escumós anomenat Puigdemont.

 

La principal peculiaritat d'aquest producte, a més del seu nom, és que es tracta d'una beguda nadalenca solidària, ja que part dels seus beneficis seran destinats a Òmnium Cultural, una associació de caràcter cultural i polític, amb àmbit a Catalunya, creada el 1961 per promocionar la llengua i cultura catalanes.

 

Begudes de casa nostra és una empresa nova creació i un dels seus primer productes és un escumós 'dedicat' al president Puigdemont a l'exili. 

 

És un escumós jove del Penedès, de Sant Sadurní d'Anoia i els seus autors el definieixen com 'lleuger, fresc i agradable al paladar'. 

Comentaris
Els espanyols unionistes també en tenen un
Freixenet Carta Magna. A les espanyes no es ven per ser català i aquí per ser botifler. Que hi farem, mentres tant n'hi ha d'altres que si que tenen visió del negoci.
Maria Rosa Cusó
A on es pot comprar aquest cava
anna
Gracies .esperan que la seva cualirat estigui a l' alçada del nom. Bona idea
Roser Bobé Lorente
Aquest cava te una placa especial? En podria veure una foto si us plau
Caraiii..
Quants diners deuen haver de rebut ?? , aquesta empresa de nova creació ?? A Sant Sadurní d'Anoia...
Vicenç
Aquest cava es una estafa. No hi ha cap empresa darrera
Cava barato
A un nivel de presidente un nivel de cava. 12 botellas (dos cajas) 125 euros. cava barato para un presidente barato.
Annibal
No le tastat, pero no faré. El preu es el de menys. Hi ha caves bé de preu que són excelents i d'altres més cars que no valen el que hem pagat. Si no es tasta no podem afirmar si es bo o dolent. De totes maneres, Puigdemont és un gran president. Dialogant i demòcrata. Rajoy és un mal president. Bloqueja totes les iniciatives legislatives i el debat parlamentari quan no els convé i governa a cop de decret llei. A més a més, Rajoy a part de dolent surt car.

envia el comentari