"Bacus to the future", o la tria encertada d'un vi per compartir

El nou lliurament de Vinòmics està signat pel guionista Andrés Palomino i l'il·lustrador Àlex S. Roca

"Conviden Martín a un tast de vins a casa de l’Ariadna. Cadascú ha de portar una ampolla. En Martín no està gaire convençut de la seva tria, i quan es troba a l'ascensor amb una altra de les assistents es reafirma en la seva errònia selecció. Només hi ha una manera de sortir d’aquesta situació: anar al passat i buscar una ampolla a l’alçada de la cita". 

 

Així arrenca el nou Vinòmic de la Denominació d’Origen Catalunya. Bacus to the Futuresignada pel duo Andrés Palomino (el guionista) i Àlex S. Roca (l’il·lustrador), és una historieta gràfica que, no només marida vi i còmic, sinó que aquesta vegada juga també amb els referents cinematogràfics de tota una generació. I és que aquest Vinòmic és també un homenatge a la mítica pel·lícula que als anys 80 feia viatjar pel temps i somiar amb un futur amb cotxes voladors.

 

Àlex S. Roca és il·lustrador, animador i creador d’historietes de caire friki. És fundador de la productora de vídeo i postproducció Quarantados, amb la qual ha realitzat animacions per TV, cinema i vídeos virals com el popular Españistán. Els personatges i històries de l’Àlex acostumen a ser picades d’ull al cinema fantàstic, les sèries de TV i els còmics de culte. 

 

Andrés Palomino és un prolífic escriptor, monologuista i autor de còmics que, des de 2008, publica el seu propi webcòmic, Las Crónicas PSN, protagonitzades per uns personatges aficionats als còmics, als jocs de rol i als videojocs. Ha publicat, entre d’altres, ¿Dónde está el guionista?, en tàndem amb l’Àlex S. Roca, i el llibre Generació Tomàtic. Treballa com a guionista al programa infantil de Televisió de Catalunya El Club Super3, i la seva última obra és ¡Por Crom! Aventures épicas de un heavy rolero

 

Després de l'èxit de la primera temporada de Vinòmicsla DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. El relat de Palomino i Roca és la cinquena entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics. La propera historieta arribarà dijous 19 d’octubre, i estarà signada per Ana Belén Rivero.

 

 
Comentaris

envia el comentari