El xarel·lo i la garnatxa blanca 's'enfronten' en un taller de tast

La sommelier i enòloga, Anna Casabona, proposa una nova sessió de tast per aprofundir en el coneixement de les diferents varietats de raïm
Tallers de tast varietals

 

 

Arriba la tercera sessió del taller de tast impartit per la sommelier i enòloga, Anna Casabona en el que dues varietats de raïm prenen protagonisme. Serà dia 16 de febrer sota el títol de  Xarel·lo vs Garnatxa blanca

 

Aquesta activitat arriba després del dos tastos que ja es van fer també al local Les Golfes de Ca Flassada a la Selva del Camp en el quan el van 'enfrontar' la carinyena i la garnatxa i el trepat i el sumoll.

 

Casabona proposa endinsar-se en el coneixement del vi en general, de la percepció sensorial a l'hora de tastar-lo però també en l'especificitat de cada una de les varietats de raïm a través de diferents tipus de vi.

 

Trobareu més informació i podreu reservar la vostra plaça seguint aquest enllaç.

 

 

 

 

 





Comentaris

envia el comentari