Recaredo obre portes amb una visita solidària

El celler de Sant Sadurní rebrà visites aquest dijous i la seva aportació es lliurarà als projectes de la Verema Solidària
Cava Recaredo

 

Recaredo organitza el proper 12 d'octubre una Visita Solidària a les seves caves amb motiu de les Jornades de Portes Obertes que anualment se celebren en el context de la Setmana del Cava. 

 

Les visites tindran un cost simbòlic de 2 euros, que es destinaran íntegrament a les entitats beneficiàries de la Verema Solidària, les quals treballen per a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual a l'àmbit laboral. L'entrada a les caves serà gratuïta per a menors de 12 anys.

 

Els fons recaptats durant la Visita Solidària a Recaredo s'entregaran a la Fundació Mas Albornà del Penedès, i a la Fundació Astrid 21 de Girona mitjançant el sistema de crowdfunding Goteo.org. Els programes socials específics beneficiaris de les aportacions solidàries són els següents:

 

-  El programa Senectus de Fundació Más Albornà té per a objectiu la integració social, treball psicològic i motriu de persones grans amb disminució intel·lectual. 

- El programa Construint Oportunitats d’Astrid 21 treballa des d’un itinerari personalitzat la inclusió laboral dels joves amb discapacitat intel·lectual.

 

Per qüestions de seguretat i amb la voluntat de garantir un correcte desenvolupament de l’activitat, les visites seran concertades prèviament trucant al telèfon 93 891 02 14 o enviant un correu a [email protected]

 

 
Comentaris

envia el comentari