El vi català avui i els reptes de futur del sector, a debat

Marca Vi organitza aquest dijous 7 de setembre una taula rodona amb Joan Gómez-Pallarès, Lluís Tolosa, Ruth Troyano i Eva Vicens

"El vi català avui. Quins són els seus reptes de present i de futur". Aquest és el tema central del debat que Marca Vi acull aquest dijous 7 de setembre a l'Auditori Narcís Monturiol de Figueres (carrer Narcís Monturiol, 3). En aquest debat, moderat per la divulgadora de la cultura del vi i sommelier Laura Masramon, hi participaran Joan Gómez-Pallarès, Lluís Tolosa, Ruth Troyano i Eva Vicens. 

 

  • Joan Gómez-Pallarès, autor del blog devinis.org i del llibre Los vinos naturales en España, crític de vins a El País Semanal.
  • Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor. Autor de més de vint llibres sobre el món del vi i l’enoturisme. Entre els Tolosa Wine Books hi trobem la Guia de l’enoturisme de l’Empordà o el darrer, Marketing del enoturismo.
  • Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i comunicació vinícola. Autora del cicle de llibres Retrats de Vi i gestora de comunicació i xarxes socials de diferents cellers.
  • Eva Vicens, directora dels Premis Vinari i guanyadora del premi de l’Associació Catalana de Sommeliers a Millor comunicadora del món del Vi 2017.

 

L'acte començarà a les 18:30h i és d'entrada gratuïta, tot i que cal fer inscripció online prèvia a través d'aquest enllaç.

 

 
Comentaris

envia el comentari