Somatemps assegura que Vall Llach ha facturat un 33% menys per culpa del boicot

Des del celler neguen que el boicot els hagi afectat i afirmen que abans de tancar el seu exercici, que va de juny a juny, han incrementat les vendes a Catalunya i a Espanya
|
Lluís llach i Albert Costa propietaris del celler Vall Llach 

L’associació espanyolista Somatemps afirma que el 2017 ha estat, pel Celler Vall Llach, menys rendible que el 2016, amb un descens de facturació del 33%. Asseguren que aquesta xifra que es desprèn del Registre Mercantil reflecteix que el celler ha acusat el boicot promogut des de diversos col·lectius contraris a la independència de Catalunya.

 

Somatemps entén que aquest descens en la facturació és conseqüència, entre d’altres, de les declaracions de Lluís Llach, ex diputat de Junts pel Sí i copropietari d’aquest celler del Priorat, en les que “amenaça als empleats públics de Catalunya amb sancions si no complien amb les lleis secessionistes”.


 

Des de Vall Llach aclareixen que els seus exercicis es computen de juny i a juny i des de juliol de 2017 fins a dia d’avui han venut més que l’exercici anterior tant a Catalunya com a Espanya, “per tant de boicot res”. 

 

Albert Costa, copropietari del celler amb Lluís Llach, recorda en declaracions a Vadevi, que la seva és una empresa petita que ven tota la seva producció. Això vol dir que la seva facturació va en funció de la quantitat produïda cada any i no pas de la venda. 

 

Somatemps, des de l’entrada en política de Lluís Llach, ha atacat el seu celler en reiterades ocasions.




Comentaris
Angelblau
Somatemps ??? Ni cas. Faixistes mentidets
Pepeta
no m'agrada gaire el vi i no en compro. Ara ho faré, compraré el vi de Llach
Jan
Aquests de Somatemps val més que segueixin bebent "tinto de verano" que és al màxim que arriben.
Aquests de Somatemps beuen "cava" extremeny
Voleu merda? Doncs bebeu merda!
No puede ser!
Estos señores no hacen vino. De todos es conocida la propiedad astringente de los caldos tintos. En cambio a mi me dio cagalera. Todo química, mejor un Ribera. Y esos nombres..."celler" Un vino debe tener un nombre recio, español: Condado, Hacienda, Marqués, Sangre de toro. Del cava y sus defensores afeminados mejor ni hablemos.
Fidriko
Els del diari hauríeu d’haver compost aquest titular amb més cura. Els de Somatems, o són uns ignorants o, simplement, tenen mala folla. Sóc d’aquella terra i conec les maneres i els propòsits de funcionament del Priorat i del Montsant, extensiva a les d’altres contrades: la producció és la que és i els beneficis són els que són i no com altres denominacions d’origen que tenen vinyes pròpies o alienes escampades per tota la península. Jo, si un vi de fora m’agrada, no li faig fàstics.
Lisa
Que no em facin riure aquests de Somatemps...el que els hi ha de preocupar com bons espanyolistes es quan de menys han facturat els de la Rioja a Catalunya... això no s'ho miren? o no ho diuen!
xup
es que hia gent, com aquestos del somatemps, que estan acostumats a veure EL BATURRICO
Sisco
Es el que acostumen a fer aquest ultradretans, amenaçar boicotejar i violentar, quan el cervell el tens entre les cames això es bastant normal.

envia el comentari