Podar la vinya amb esmorzar de forquilla a Bouquet d'Alella

El celler convida a conèixer com es fa la poda i practicar-la i proposa un àpat entre vinyes
|

 

Bouquet d'Alella organitza un taller de poda que combina amb un esmorzar de forquilla.

 

Serà diumenge 11 de febrer i els assistens tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà com es fa la poda d'hivern. Es tracta de preparar la planta per tal que a la primavera floreixi  amb la seva màxima esplendor. 

 

Després de la sessió de poda dirigida per les vinyes es prepararà un esmorzar cuinat pel restaurant slow food de la Ruta del Vi DO Alella Els Garrofers d’Alella, tot maridat amb els vins de Bouquet d’Alella.

 

L’esmorzar consisteix en una tassa d’escudella calenta, amanida de verdures d’hivern, coca de bolets ecològics i formatge d’ovella, truita de carxofes ecològiques, pastís de carbassa i tubercles, pa antic fet a casa amb tomàquet sucat i oli ecològic, escuma de iogurt amb mel i galeta, pastís de xocolata i garrofa i aigua i cafè.

 

L'activitat té un preu de 35€ pels adults i 15€ pels infants de fins a 10 anys i té una durada aproximada de 4 hores. 

 

Per informació i reserves ho trobareu a [email protected] i al telèfon 626 683 154

 





Comentaris

envia el comentari