Obertes les acreditacions per al Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset 2017

Serà dimarts dia 2 de maig de 10h a 14h

 

La Fira del Vi ha obert el període d’acreditacions per al Tast de Professionals, que tindrà lloc el proper dimarts 2 de maig a Falset (10 a 14h) i que reunirà, un any més, cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada, entre altres. 

 

Els professionals que vulguin assistir al tast, poden sol·licitar ja la seva acreditació al correu [email protected], indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec.

 

Aquest any, a més, també cal indicar si els professionals utilitzaran el servei de restauració gratuït que hi haurà al finalitzar el tast. Totes les acreditacions seran validades per l’organització.

 

El Tast de Professional de la 22a Fira del Vi comptarà, de moment, amb la participació ja confirmada d’una seixantena de cellers (34 de la DOQ Priorat i 27 de la DO Montsant). 

 

Amb el mateix objectiu dels darrers anys, el tast de professionals s’orienta cap a una fira de negoci, amb l’objectiu que esdevingui un veritable encontre per tancar acords comercials. En aquest sentit, els cellers podran presentar en aquesta edició tota la gamma de vins que tenen al mercat.

 

A més, els professionals acreditats disposaran d’un llibre de tast en el qual hi apareixeran totes les referències dels cellers participants, referències que inclouran aspectes sobre l’elaboració del vi i també informacions de caràcter comercial, com la franja de preu en què es troba.

 

L’edició d’enguany del Tast de Professionals, tal i com ja va passar el darrer any, es farà al mateix espai en el qual té lloc la fira de carrer. Aquesta ubicació permet donar cabuda a més professionals i permet un diàleg més fluid entre cellers i professionals. 

 

El Tast de Professionals és un dels actes que atorga valor afegit a la Fira del Vi de Falset. Complementa la mostra de vins que té lloc a peu de carrer durant el cap de setmana, adreçada al consumidor final i de caràcter més lúdic i popular.

 

Per cinquè any, l’organització del Tast de Professionals va a càrrec de la DO Montsant i la DOQ Priorat, en una clara intenció de potenciar el vessant professional de la Fira. En l’edició de 2013, les DO de la comarca van agafar el relleu de l’Ajuntament de Falset en la gestió d’aquest esdeveniment, tot i que el consistori es manté com a col·laborador en l’organització de l’acte i hi presta suport logístic.

 

Aquests són els cellers que ja han confirmat la seva assistència al Tast de Professionals:

 

DO Montsant

 

Alfredo Arribas

Buil & Giné

Celler Cedó Anguera

Celler Comunica

Celler de Capçanes

Celler de l'Era

Celler Dosterras

Celler Malondro

Celler el Masroig

Celler Pascona

Cellers Capafons- Ossó

Cellers Sant Rafel

Cellers Unió

Coca i Fitó

Cooperativa Falset- Marçà

Josep Grau Viticultor

Mas de l'Abundància

Mas de les Vinyes

Orto Vins

Portal del Montsant

Ronadelles

Terra Personas

Vendrell Rived

Venus La Universal

Vermunver

Vins de Mas Sersal- Estones

 

DOQ Priorat

 

Alfredo Arribas

Álvaro Palacios

Bodegas Mas Alta

Bodegas y viñedos de Cal Grau

Buil & Giné

Burgos Porta- Mas Sinén

Cartoixa de Montsalvat

Casa Gran del Siurana

Celler Cal Pla

Celler Hidalgo Albert

Celler Joan Simó

Celler Sabaté- Vins Plantadeta

Celler Vall Llach

Cellers Capafons- Ossó

Cellers de Gratallops

Cellers Unió

Cims de Porrera

Clos Figueres

Clos Mogador

Costers del Priorat

Ferrer Bobet

Gran Clos

Gratavinum

L'Infernal

La Conreria d'Escaladei

Les Cousins Marc & Adrià

Mas d'en Blei

Mas Martinet

Merum Prioratí

Pinord- Mas Blanc

Sangenís i Vaqué

Saó del Coster

Trossos del Priorat

Vinícola del Priorat

Viticultors de Mas d'en Gil
Comentaris

envia el comentari