!--akiadsense-->
La Fira del Vi ha obert el període d’acreditacions per al Tast de Professionals, que tindrà lloc el proper dimarts 2 de maig a Falset (10 a 14h) i que reunirà, un any més, cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada, entre altres.
Els professionals que vulguin assistir al tast, poden sol·licitar ja la seva acreditació al correu [email protected], indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec.
Aquest any, a més, també cal indicar si els professionals utilitzaran el servei de restauració gratuït que hi haurà al finalitzar el tast. Totes les acreditacions seran validades per l’organització.
El Tast de Professional de la 22a Fira del Vi comptarà, de moment, amb la participació ja confirmada d’una seixantena de cellers (34 de la DOQ Priorat i 27 de la DO Montsant).
Amb el mateix objectiu dels darrers anys, el tast de professionals s’orienta cap a una fira de negoci, amb l’objectiu que esdevingui un veritable encontre per tancar acords comercials. En aquest sentit, els cellers podran presentar en aquesta edició tota la gamma de vins que tenen al mercat.
A més, els professionals acreditats disposaran d’un llibre de tast en el qual hi apareixeran totes les referències dels cellers participants, referències que inclouran aspectes sobre l’elaboració del vi i també informacions de caràcter comercial, com la franja de preu en què es troba.
L’edició d’enguany del Tast de Professionals, tal i com ja va passar el darrer any, es farà al mateix espai en el qual té lloc la fira de carrer. Aquesta ubicació permet donar cabuda a més professionals i permet un diàleg més fluid entre cellers i professionals.
El Tast de Professionals és un dels actes que atorga valor afegit a la Fira del Vi de Falset. Complementa la mostra de vins que té lloc a peu de carrer durant el cap de setmana, adreçada al consumidor final i de caràcter més lúdic i popular.
Per cinquè any, l’organització del Tast de Professionals va a càrrec de la DO Montsant i la DOQ Priorat, en una clara intenció de potenciar el vessant professional de la Fira. En l’edició de 2013, les DO de la comarca van agafar el relleu de l’Ajuntament de Falset en la gestió d’aquest esdeveniment, tot i que el consistori es manté com a col·laborador en l’organització de l’acte i hi presta suport logístic.
Aquests són els cellers que ja han confirmat la seva assistència al Tast de Professionals:
DO Montsant
Alfredo Arribas
Buil & Giné
Celler Cedó Anguera
Celler Comunica
Celler de Capçanes
Celler de l’Era
Celler Dosterras
Celler Malondro
Celler el Masroig
Celler Pascona
Cellers Capafons- Ossó
Cellers Sant Rafel
Cellers Unió
Coca i Fitó
Cooperativa Falset- Marçà
Josep Grau Viticultor
Mas de l’Abundància
Mas de les Vinyes
Orto Vins
Portal del Montsant
Ronadelles
Terra Personas
Vendrell Rived
Venus La Universal
Vermunver
Vins de Mas Sersal- Estones
DOQ Priorat
Alfredo Arribas
Álvaro Palacios
Bodegas Mas Alta
Bodegas y viñedos de Cal Grau
Buil & Giné
Burgos Porta- Mas Sinén
Cartoixa de Montsalvat
Casa Gran del Siurana
Celler Cal Pla
Celler Hidalgo Albert
Celler Joan Simó
Celler Sabaté- Vins Plantadeta
Celler Vall Llach
Cellers Capafons- Ossó
Cellers de Gratallops
Cellers Unió
Cims de Porrera
Clos Figueres
Clos Mogador
Costers del Priorat
Ferrer Bobet
Gran Clos
Gratavinum
L’Infernal
La Conreria d’Escaladei
Les Cousins Marc & Adrià
Mas d’en Blei
Mas Martinet
Merum Prioratí
Pinord- Mas Blanc
Sangenís i Vaqué
Saó del Coster
Trossos del Priorat
Vinícola del Priorat
Viticultors de Mas d’en Gil