Neix la primera plataforma tècnica online per elaboradors de vi

Es dirà Vitivin, estarà activa el mes de febrer i pretén ser una font de coneixement a partir de l’intercanvi d’experiències
Vitivin

 

El canvi climàtic, els tractaments alternatius a la vinya o les noves elaboracions de vi són alguns dels reptes als que s’enfronta el sector. I la feina, les experiències o les investigacions d’uns poden contribuir a la millora de tots.

 

Els professionals ja ho fan això d’intercanviar experiències per tal de millorar la feina i la qualitat del producte final, però ara es podrà fer online. Aquesta és la voluntat dels impulsors de Vitivin: dos enòlegs, David Budó, català, i Miquel Gelabert, mallorquí, Neus Llopis, biotecnòloga i Xavi Tristancho, programador informàtic.

 

Serà una plataforma a nivell estatal, la primera de caràcter estrictament tècnic on els professional del sector del vi podran debatre l’actualitat, desenvolupar idees i establir vincles sense moure’s de casa. 

 

Vitivin, que serà de pagament, es posarà en marxa a partir del mes de febrer i vol ser una eina pels actors principals del món del vi, els que el fan, per aconseguir una formació contínua.

 

Aquesta palataforma vol ser un fòrum de discussió i debat, però també una font d’informació d’articles i documents tècnics que puguin contribuir a la millora de la qualitat del vi.





Comentaris

envia el comentari