El president Puigdemont rep els Premis Vinari a Palau

La recepció, prevista pel 14 de febrer a la tarda, esdevé un nou reconeixement al sector del vi de Catalunya
El president Puigdemont rebrà els guanyadors dels Premis Vinari 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rebrà aquest dimarts 14 de febrer els Premis Vinari 2016. Una recepció oficial en la qual el president felicitarà personalment els guanyadors amb medalla d'or de la passada edició del concurs –la quarta-, tant pel que als vins com als vermuts i els premis especials: el Vinari Nissan d'Or al millor ecològic, el Vinari AGBAR a la millor etiqueta i el Premi Monvínic a la trajectòria professional en el món del vi.

 

A l’equip de premiats l’acompanyaran representants de les diverses entitats i associacions que han donat suport al concurs des del seu naixement al 2013. Hi serà  l’Ajuntament de Vilafranca, de Rubí i de Reus; les Denominacions d’Origen de Catalunya, l’Associació Catalana d’Enòlegs i de Sommeliers; i representació de Gràfiques Varias, Suberis Legatus, Monvínic i Nissan Elèctric, patrocinadors del concurs o d’alguna de les seves categories. 

 

Aquesta recepció esdevé un pas més en el reconeixement dels Premis Vinari, que ja ha obtingut l’oficialitat com a concurs de vins de Catalunya, i que està a punt de donar el tret de sortida a la cinquena edició amb l’obertura d’inscripcions, prevista per a primers  de març d’aquest 2017. 

 

 
Comentaris

envia el comentari