Carol Vallès obre de nou el concurs de fotografia per buscar imatges per les plaques de cava

Les fotos guanyadores s’utlitzaran en en dos dels caves del celler d’edició limitada

 

 

El Celler Carol Vallès posa en marxa de nou el concurs de fotografia per escollir les que seran les imatges que apareixeran a les dues noves plaques de cava.

 

Per participar només cal penjar una fotografia a Facebook, Instagram o Twitter amb el hashtag #concurscellers. Les imatges han d’estar relacionades amb la temàtica del cava, la vinya o el Penedès i s’han de penjar des d’ara fins el dia 5 d’abril a les 12:00. Alternativament, també es poden fer arribar les fotografies enviant un correu a [email protected] durant el mateix període.

 

Un cop tancat el termini per a presentar la fotografia, s’elegiran a dos guanyadors, els quals s’emportaran sis ampolles de cava Carol Vallès

 

Les imatges guanyadores acompanyara a dos dels caves en una edició limitada que es podrà comprar el dia de la trobada de plaques, que enguany serà el diumenge 7 de maig.

 

Aquest any ja en serà la 16ª edició. Es tracta d'una trobada de plaques que reuneix una gran quantitat de públic. Aquest és un esdeveniment important pels cellers, que en el seu recorregut s’ha sabut crear un nom dins de l’atapeït calendari de trobades i cada any reuneix a més de 500 persones. 

 

A més a més, com ja és tradició, donarem esmorzar gratuït a tots aquells que comprin cava. D'altra banda, tots aquells que aixi ho volguin podran realitzar tasts de caves comentats a un preu de 5€, i es faran visites per la finca i al Celler.

 
Comentaris

envia el comentari