A Oller del Mas creuen que la cessió d'un vehicle elèctric "és el millor premi per a un vi ecològic"

Amb el Premi Vinari al Millor vi Ecològic 2016 s’oferia la cessió d’un Nissan elèctric durant tres mesos
Vehicle Nissan elèctric cedit a Oller del Mas pel seu Premi Vinari al Millor Vi Ecològic. Marta Rovira i Frank Margenat | Vadevi.cat

 

"L’ús d’aquesta furgoneta elèctrica de Nissan que no emet CO2, s’adiu del tot amb la filosofia d’Oller del Mas de respecte pel medi ambient i de desenvolupament d’una agricultura totalment ecològica” afirma la responsable de comunicació del celler, Laia Puig.

 

A Oller del Mas, no utilitzen cap substància de síntesi química sinó que creuen en la gestió raonable i controlada d’abonaments orgànics. No fan servir ni herbicides ni pesticides sinó que apliquen tècniques com l’abonament en verd i el compost orgànic. A més, Oller del Mas, té el certificat de la petjada de carboni, sent el primer celler de Catalunya i el tercer de tot el món en les emissions més baixes de carboni (0,7 grams per litre).

 

No obstant això, és el primer vehicle elèctric que han fet servir a les dependències del celler i també per fer repartiment al Bages.

 

“La furgoneta tenia les dimensions de càrrega perfectes, estava molt ben equipada, i no hi hem trobat cap diferència, en negatiu, amb un vehicle convencional, tret potser de l’autonomia que arriba als 100 km”, assegurava la responsable de comunicació d’Oller del Mas.

 

I afegia, “hem après a fer-lo servir com el telèfon mòbil. El carregàvem durant la nit perquè pogués estar completament operatiu durant el dia”. 

 

Laia Puig té clar que més enllà del reconeixement del Premi Vinari al Millor Vi Ecològic, “el millor premi és sense cap dubte tenir l’opció de provar de forma gratuÏta un vehicle com aquest. Ens ha anat molt bé. N’estem molt contents”.

 

Nissan Elèctric se suma de nou als Premis Vinari 2017 amb la voluntat de difondre les virtuds d'un vehicle no contaminant, que des de la distància,, també pot contribuir a fer un vi millor. 

 

 
Comentaris

envia el comentari