Rubí també ha despertat amb banderes d'Espanya enganxades pel carrer

Diversos municipis catalans, entre ells Barcelona, Sant Cugat i Bellaterra, també s'han trobat amb les enganxines
Fanal amb una enganxina de la bandera d'Espanya | M.A.

 

Diversos municipis catalans, com ara Barcelona, Sant Cugat o Bellaterra, s’han despertat amb banderes d’Espanya enganxades pel carrer. A Rubí també se n’han detectat com a mínim 3, enganxades en fanals de diferents punts de la ciutat.

 

De moment ningú ha reivindicat l’acció, tot i que és possible que darrere pogués estar el col·lectiu antiindependentista Dolça Catalunya, ja que en el seu blog han fet una entrada titulada “Decenas de municipios catalanes amanecen llenos de banderas españolas” amb el següent missatge: “Els catalans hem aguantat massa nacionalisme: educació asfixiant, mitjans comprats, polítics fanàtics, cubanes a les rotondes, manifestacions grotesques, partits corruptes, famíglies mafioses, llepasubvens supremacistes, urnes de cartró, hospitals abandonats, dispendios inútiles en obra pública, tensión en la calle y expulsión de los símbolos de todos del espacio público. Pero todo esto se acabó. Y llega un día en que los catalanes se hartan, diuen que prou, que som tan espanyols com en Dalí i en Pla y que el nacionalismo se vaya a hacer puñetas.I que tenim una senyera que és de tots.Y ese día es primavera, y Cataluña amanece así.”

 

Aquesta matinada a Barcelona, els Mossos d’Esquadra han identificat un grup de 7 persones, entre ells 3 menors, que haurien enganxat unes 50 banderes. Els majors d’edat han estat denunciats per infringir l’ordenança municipal.

 

A Rubí no es té cap constància de qui ha sigut. Seguirem ampliant la informació.
Comentaris

envia el comentari