Comença la 6a edició de "De Tapes per la Fira"

Els rubinencs i rubinenques podran degustar les petites propostes gastronòmiques de dijous 12 a dissabte 21 d’octubre
Enguany participen 23 establiments de Rubí
Enguany participen 23 establiments de Rubí | Associació Sant Galderic

 

23 establiments participen en la sisena edició de Tapes per la Fira a Rubí. De dijous 12 a dissabte 21 d'octubre alguns bars i restaurants de la ciutat s'ompliran d'ofertes gastronòmiques de tots els gustos possibles. El preu per cada tapa és de 2,5 €, el qual també inclou una beguda que enguany escollirà el mateix establiment. Els altres anys la beguda era sempre cervesa, però aquest any es donarà la possibilitat d'oferir el que millor maridi amb la tapa.

 

A més a més, aquest any es podrà votar "La millor tapa" a través de l'App Rubí Ciutat amb l'objectiu de poder reduir els residus. Tothom qui participi tindrà l'oportunitat de guanyar un dels 3 sopars per valor de 30 € cadascun i els tres establiments guanyadors escollits, per votació popular, obtindran un reconeixement. 

 

Els restaurants, les tapes i els horaris

Actual: Aletes a la Coca-Cola

C. Sant Joan, 26 / Tel. 610 020 517

Tots els dies: de 12 a 24 h.

 

Antic Hostal del Gall: Arròs negre de l’Albufera amb llagostins

C. Xercavins, 8 / Tel. 650 314 431

Dv. 13 i dv. 20: de 19 a 23 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 10 a 13 h. i de 19 a 23 h. (Dijous tancat)

 

Bar Buda: “Mejillones gitanos”  

Pl. Constitució, 4 / Tel. 93 189 61 16

Tots els dies de 12 a 24 h.

 

Bar Galicia: “Callos” a l’estil “Boimorto”

C. Torrent de l’Alba, 7 / Tel. 93 697 55 31

Dj. 19, dv. 20: de 19 a 22 h. Ds. 21: de 12 a 15 h. (La primera setmana no serveixen la tapa)

 

Café Berlin: “Sweet chili sandwich” Entrepanets de carn de porc, gall d’indi, cheddar, ceba i salsa

C. Rafael Casanova, 18 / Tel. 93 170 34 43.

Tots els dies*: de 20 a 24 h. *(Dijous 12 no serveixen la tapa. Diumenges tancat)

 

Catalunya: Botifarra amb seques

Pl. Catalunya, 14 / Tel. 93 588 66 91

Dv. 13, ds. 14, dv. 20 i ds. 21: de 20 a 23 h. (Dijous 12 no serveixen la tapa. Diumenges tancat)

 

Cafè Pàmpol: “Mutabal” Alberginia escalivada amb iogurt grec, oli ecològic i cruixent de pa libanès

Pg. Pau Claris, 1 / Tel. 93 699 10 11

Dv. 13, Dj. 19 i Dv. 20: de 18 a 20 h. Ds. 14 i Ds. 21: de 12 a 15.30 h. i de 19.30 a 22.30 h. (Dijous 12 no serveixen la tapa. Diumenges tancat)

 

Cafeteria Cotorras: “Montadito” de llom a la sal

C. Mossen Cinto, 2 / Tel. 93 699 70 63

Tots els dies: a partir de les 19 h.

 

Ca l’Angeleta: Tapa Angeleta

C. Doctor Robert, 29 / Tel. 658 772 571

Dv. 13, dj. 19 i dv. 20: a partir de les 18 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: a partir de les 16 h. (Dijous 12 no serveixen la tapa)

 

X quisit: “La nostra manera de truita”

C. Cervantes, 39 / Tel. 93 142 93 90

Dj. 12, dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 23 h. Ds. 14 i ds. 21: de 12 a 16 h. i de 18 a 23 h. Dg. 15: de 12 a 16 h.

 

El Maset: Ous condimentats

Pl. Onze de Setembre / Tel. 675 461 815 Dj. 12, dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 12 a 23 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 12 a 23 h.

 

El Mollete del Tano: Pollastre a la cassoleta

C. Lluís Ribas, 37 / Tel. 603 681 929 (sense gluten)

Dj. 12, dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 23 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 12 a 23 h.

 

Giuliano Cuina i Sabors: Broqueta a la brassa amb “chimichurri de pico de gallo”

C. Unió, 9 / Tel. 93 017 49 82

Dj. 12, dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 23 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 12 a 14 h.

 

L’Artesana: Mini hamburguesa de cua de bou i foie

C. Montserrat, 15 / Tel. 93 174 91 94

Dj. 12, dg. 13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 23 h. Ds. 14 i ds. 21: de 12 a 16 h. i de 20 a 23 h. Dg. 15: de 12 a 16 h.

 

La Cañita: Daus de filet amb reducció de Pedro Ximénez, fruits vermells i cruixent de porro

C. Joan Fivaller, 26 / Tel. 93 697 76 98

Dj. 12, dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 24 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21 de 12 a 24 h.

 

La Cuina de l’Oriol: Caneló cruixent

C. Marconi, 1 / Tel. 93 631 37 53

Dj. 19 i dv. 20: de 18 a 24 h. Ds. 21: de 12 a 13.30 h. i de 16 a 24 h. (La primera setmana no serveixen la tapa)

 

Bar Llamas: “Papintx” Panet de broquetes amb pebrot i allioli, terrina de bolets i espinacs

Pl. Progrés, 9 / Tel. 93 699 66 98.

Dv. 13 i dj. 19: de 18 a 22 h. / Ds. 14 i ds. 21: de 12 a 23 h. Dg. 15: de 12 a 15 h. / Dv. 20: de 18 a 23 h. (Dijous 12 no serveixen la tapa)

 

 

La Popular: Pollastre espècies tandoori a la brasa

 Pl. Pearson, 2 / Tel. 93 008 33 35

Dj. 12, ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 13 a 16h. i de 20.30 a 23h. Dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 20.30 a 23h.

 

La Vermuteria: Delícia de carn i espinacs

C. Sant Cugat, 46 / Tel. 93 176 69 95

Dj. 12, dv.13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 24 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 12 a 24 h.

 

On K’dem?: Salsitxes amb ceba

Pl. Doctor Guardiet, 11 / Tel. 633 770 173

Dv. 13, dj. 19 i dv. 20: de 18 a 23 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 12 a 23 h. (Dijous 12 no serveixen la tapa)

 

Segovia: Broqueta Caprese

C. Lumiere, 15 / Tel. 93 189 85 34

Dj. 12, dv. 13, dj.19 i dv. 20: de 18 a 23 h. Ds. 14, dg. 15 i ds. 21: de 12 a 23 h.

 

Sushiteka: “Yakimeshi” de secret i bolets al curry

 C. Cervantes, 53 / Tel. 93 182 35 97

Tots els dies*: de 19 a 21.30 h. *(Diumenge tancat)

 

La Cava: Cap i pota amb pernil ibèric

 Plaça Clavé, 11 / Tel. 93 170 34 43

Tots els dies*: de 18 a 23 h. *(Diumenge tancat)

 

 




Comentaris

envia el comentari