S'inaugura 365 Obrador, la nova fleca a Rubí que obrirà 365 dies a l'any

El local estarà obert al públic de les 6 h fins a les 22 h
365 Obrador obrirà de 6 h a 22 h durant els 365 dies de l'any | LO

 

Avui s'ha inaugurat 365 Obrador, una nova fleca a Rubí que es troba a la cantonada del passeig Francesc Macià amb el carrer Montserrat, on abans hi havia la botiga d'electrodomèstics Electrònica Vg 2005.

 

La peculiaritat d'aquest nou negoci és que obre 365 dies l'any, amb un horari de les 6 h del matí fins a les 22 h de la nit, sense descans. Segons han informat treballadores de la nova fleca al TOT Rubí, l'horari és ininterrumput, tot i que potser en dies senyalats com ara Nadal, es faran horaris per tal que les dependentes puguin assistir als dinars familiars.

 

Entre els productes que hi ha, es pot trobar brioixeria, cafè i degustacions, pastisseria, entrepans, plats... Només hi ha servei de barra, per tant totes les persones que vulguin anar a prendre's alguna cosa al nou local, han de portar elles mateixes les coses a la taula.

 

El local també disposa de wifi gratuït per a tots els consumidors. Avui, com a regal d'inauguració, les persones que assisteixin podran endur-se a casa un petit cactus.
Comentaris
Yess
Buenas .. Comentar sobre el nuevo local de panadería de rubi.. muy fácil. La atención pésima el personal vulgar y con poca profesionalidad tanto en el trato y al acto. Sin solución a faltas del local. He pedido la hoja de reclamación y la srta no me lo quiso dar.. supuestamente no tenía, cosa que no me lo creo .. en fin primera experiencia nefasta.. totalmente desagradable..!
0

envia el comentari