Los40 Primavera Pop, un èxit en tots els sentits

En total van passar al voltant de 17.000 persones per l’Escardívol

(Pots veure totes les fotografies d'ahir en aquesta galeria.)

 

Ahir, durant Los40 Primavera Pop | Laia Oller

 

Cap a les 19 h de la tarda va començar Los40 Primavera Pop, amb un Escardívol que no estava tant ple com es creia que estaria. Un cop començat però, es va començar a omplir fins a arribar, segons dades de la Policia Local, a 12.000 persones, és a dir, tot l'aparcament ple de gent de totes les edats. A aquests milers de persones se li han de sumar 5.000 de gent de pas, així que en total 17.000 persones van passar per l'esdeveniment.

 

  

Les primeres files estaven plenes d'adolescents vivint el fenomen grupie molt fortament. En algunes actuacions es podien escoltar els crits de "t'estimo"o "ai, que em moro", tot això entre crits extasiats i alguna llagrimeta. Alguna mare també es va deixar caure per les primeres files, cantant com si no hi hagués res més al món.

 

 

Més enllà de l'escenari hi havia gent de totes les edats. Amics, amigues, parelles, famílies, nens petits, bebès, gent gran... A més, hi havia una plataforma al costat dret de l'escenari perquè les persones en cadira de rodes poguessin gaudir dels concerts.

  

Des del moment en el qual ha començat fins al final no hi ha hagut cap problema de so greu ni hi ha hagut moments de silenci. En general ha sigut un ritme bastant frenètic que s'ha viscut amb diferent grau d'emoció entre el públic assistent. L'ambient que es respirava era una ambient de pre-festa major, d'estiu i de vacances.

 

 

  

De temes de seguretat, no hi ha res a destacar. Petits incidents com torcedures de turmell o algun cop ballant, però cap cas d'importància. A l'acabar els concerts, s'ha desallotjat l'Escardívol i la gent ha marxat ordenadament.

 

 

Les actuacions

L’odre de les actuacions va ser: Barei, Blas Cantó, Atacados, Ender, Ana Mena, Yall, David Otero, Vuit, Carlos Marco, Bombai, Sweet California, Bromas Aparte, Piso 21, Marlon, Dasoul i Cali y El Dandee. També van actuar dos cops el grup de ball Quality entre els concerts.

 
Comentaris

envia el comentari