L' Ins Estatut recapta fons per la Marató de TV3

L'institut fa sis anys que realitza activitats solidàries amb motiu de la Marató
Recapte de fons de la Marató de TV3 a l'Ins Estatut
Recapte de fons de la Marató de TV3 a l'Ins Estatut | ASM

 

 Els alumnes de l' Ins Estatut de Rubí s'han implicat, un any més, en la Marató de TV3 que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses. Durant el dissabte 2 de novembre, al patit de l'institut s'han fet diverses activitats a favor de l'esdeveniment. Anna Cazcarra, alumna de 1r de Batxillerat i una de les organitzadores, ha explicat a TotRubí, que la recaptació de fons per l'esdeveniment és una activitat tradicional i amb molt èxit a l'institut. "Fa sis anys, un alumne de Batxillerat va ser diagnosticat amb càncer i justament, la Marató es dedicava a aquesta malaltia. A raó d'això, els alumnes es van conscienciar molt", ha dit.

  

  

L'èxit de la iniciativa, any darrere anys, ha fet que els alumnes de primer de Batxillerat organitzin tallers, concerts com la batucada o del grup La Gossa d'Hera i sortejos per tots els qui vulguin col·laborar. "Fem tallers de màgia, de henna, de trenes...a més, hem introduït els jocs per a nens i entre els premis hi ha obsequis dels comerços de Rubí", ha confessat l'Anna.

  

  

Els alumnes de 1r de Batxillerat porten treballant en l'acte un mes. Tots els fons que recaptin a l'Ins Estatut iran destinats íntegrament a la Marató de TV3.