L’Ajuntament afirma que el servei de neteja de la Cavalcada ha passat tres vegades per l’itinerari

Aquest any, les màquines escombradores no han netejat els carrers immediatament després de la Cavalcada per raons de seguretat
El servei de neteja de la Cavalcada de Reis ha passat tres vegades per l’itinerari | Localpres

 

L’Ajuntament de Rubí ha confirmat que els serveis de neteja de la Cavalcada de Reis van fer la seva feina els dies 6 i 7 de gener al matí. Les màquines escombradores van netejar l’itinerari de la Cavalcada el matí del divendres 6 de gener i el mateix servei va considerar necessari tornar a passar el matí del dissabte 7 de gener per restablir l’estat general en el que es troben habitualment els carrers.

 

De fet, el servei de neteja ha tornat a repassar el recorregut dels Reis aquest dilluns 9 gener.

 

Enguany, els Serveis de Cultura i Gestió de Residus del consistori van acordar que la neteja viària de la Cavalcada de Reis es portés a terme al dia següent per raons de seguretat. L’any passat es van rebre queixes sobre la poca distància que separava les màquines escombradores de l’última carrossa. Per una banda, deixava poc temps per recollir caramels i per l’altra, posava en perill els nens i nenes que els volien recollir del terra.

 

Des de l’Ajuntament han destacat que les noves carrosses comptaven amb més efectes especials que altres anys i això ha pogut incrementar la brutícia als carrers. També els caramels s’han repartit enguany des de la primera i l’última carrossa, el que pot haver provocat que aquests estiguin més trepitjats i enganxats que altres anys i la seva retirada hagi estat més difícil.
Comentaris

envia el comentari