Els treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa convoquen una vaga

Les aturades, que tindran lloc a finals de gener, afectaran el CAP Anton Borja, el CAP Sant Genís i l’Hospital de Terrassa, entre d’altres centres
Les aturades, que tindran lloc a finals de gener, afectaran al CAP Anton Borja de Rubí | Google

 

El Comitè d’Empresa del Consorci Sanitari de Terrassa ha presentat aquest dimarts, dia 10 de gener, al Departament d’Empresa i Ocupació l’escrit de convocatòria de vaga prevista per la setmana del 23 al 27 de gener. Durant aquests dies es produiran aturades parcials de 2 hores de durada que afectaran a tots els torns de treball. Aquesta convocatòria es renovarà setmana a setmana en funció de l’evolució de la situació.

 

Tots els centres assistencials del CST estan convocats a la vaga. El CAP Anton Borja, el CAP Sant Genís i l’Hospital de Terrassa, són alguns dels centres que patiran aquesta setmana d’aturades.

 

L’aprovació del Pla d’Empresa del CST el passat 29 de novembre del 2016 és la raó per la qual el Comitè d’Empresa del Consorci ha convocat aquesta vaga. Aquest Pla d’Empresa, aprovat pel Consell de Govern del CST, conté retallades als drets laborals de la plantilla.

 

Segons ha informat l’empresa, l’aprovació d’aquest pla és necessària degut a la pèrdua de l’autonomia de gestió del CST durant l’any 2015.

 

Davant l’inici de negociacions per intentar arribar a un acord amb els representants dels treballadors/es i davant l’oposició frontal del Comitè d’Empresa a l’aplicació d’aquestes mesures, el Comitè ha decidit ratificar aquesta convocatòria d’aturades després de celebrar l’assemblea de treballadors el passat 9 de gener.
Comentaris

envia el comentari